Friday, June 10, 2011

Nombor Telefon


Assalamualaikum...

Bila sampai  je segamat semalam LM pun tukar sim kad . SMS dari adik lelaki pun dapat dibuka . Ops..baru nak reply tak boleh . Naper ye ? Top up lagi..tak leh gak..aduhh . Tengok encik suami okey je ...huhu . Bila call maxis rupanya dah mati nombor tu . Uik..kami top up sama - sama tapi nombor LM baru mati sehari dah di kuburkan ?

Sedihnyer...nombor pertama dalam hidup tau . Sejak tahun 2000 lagi pakai nombor tu . Itu lah punca beralih kepaa maxis . Hari ni berkejar ke Melaka nak try hidupkan nombor tu lagi . Sayangnya kena tunggu 7 hari baru dapat tau boleh dapat nombor ke tak . Cisss geram tahap gaban . Penat tau dari segamat ke melaka...tapi sia - sia . 


Wahai kawan - kawan..LM masih takda nombor lagi ni tau . Ada hanphone tapi takda  nombor pun cam kelakar kan ?huwaaa..kena beli nombor baru kot ? mana yang okey ??? Tenet pun takda ni...hari ni tak gi lagi umah mak , ni guna tenet umah jiran update entri tau . Orang utara!!!! LM ke sana isnin . Nak jumpa jom la !


www.tips-fb.com

8 comments:

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

ahahaha, nk no fon akak bila dah beli no baru nnti! :P :P

senin? alaa~sekolah! :(

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

waa, akak datang melaka, kalau tahu boleh jumpa, heee. :)

caliph shuriken said...Reply To This Comment

cmat olidei ^^

latest en3: doodle pun x sekiut ni

Nini Hartini said...Reply To This Comment

alaaa sayangnya. harap2 ada lg la nombor tu..

Gi melaka x singgah muar jmpa tini. kalau singgah muar mst dpt no tu..kekekeek..gurau je.

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

LM kesiannya....

Peri PiA said...Reply To This Comment

pia kat kl

Halimatun Sa'adiah said...Reply To This Comment

nombor sejak 2000?? perghhh..misti syg kn,x kesa kne 2gu seminggu...
bile nk jmpe matun kak??

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

MIZA.....UWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SEDIH TEKANAN SANGAT2 NIE.....SHIDA ESOK PAGI KENA G KL...KURSUS....UWAAAAAAAAAAAAAA CMNE NIE.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...