Tuesday, June 7, 2011

Orang Busy Masak , Awak Melapis !



Assalamualaikum...
Dah tengah hari ..orang len busy masak nasi dan lauk pauk LM busy melapis kek . Kuih terakhir buat musim ni . Kuih terakhir sebelum balik dan meninggalkan dapur tersayang . Sedang belajar buat kek lapis haw flakes . Entah jadi ke tidak tak tau lah tu 

Lapisan terakhir kena kukus 20 minit . Bila dah sejuk baru tau menjadi ke tak . Selagi lum potong memang berdebar hati ni tau...huhuhu . 

Nota kaki : Bencinyer..apasal last minute baru nak belajar buat kek tu ek ? grrrrrrr . Last minute lah mencabar..hahaha
www.tips-fb.com

17 comments:

diana said...Reply To This Comment

hantar sepinggan kat umah saya ye...
masuk je..saya tak kunci pintu..
heheheh

Mrs.Yie said...Reply To This Comment

ish..kalau buat kek lapis memang memerlukan tahap kesabaran yg tinggi..akak kurang berminat buat kek yg susah2 sebab malas..hikhik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

diana-hahaha...pintu tak kunci ye?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

mrs yie-first time ni kak..tu yg kalut..hahaha

PinKy MoMMa said...Reply To This Comment

LM ni rajin la ;)
kagum i tau hehe..

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

Lm sekarang mmg pecut habis erk tang masak memasak ni...x de toleh2 dah,masak masak masak dan terus memasak tp kalau LM masak EE boleh mkn lagi best..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

pinky momma-br2 jek nak cuba ni..nak abiskan stok biskut

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

EE-tak toleh2 la..nnt tak jd.haha

Peri PiA said...Reply To This Comment

hehe,umi ni

insyAllah jadi tu,Amin

jadi kan?

JIJI YU said...Reply To This Comment

camno le nak ghajin memasok cak akak ni ek

zaMir said...Reply To This Comment

nak rase....bawak balik msia ye nanti...hihihi

bersama kak Es said...Reply To This Comment

cepat2 uploAd gambo :)

sarah-najwan said...Reply To This Comment

xpe LM..janji buat
nati dah blik qatar semula
byk lagi bole buat..ehhee

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Kagumnya akak dengan adik jelita..rajinnya..

k a k L a m p said...Reply To This Comment

hahah atime nak potong mmg mencabar..nk tgk lapisan jd ke x kan heee ske

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

seperti biasa, jgn lupa tampal gambar kuih lapis tu..huhuhu

berapa kaler sisi buat ekk?

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

biasanya last minit yang menjadi kak, heee. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...