Monday, June 20, 2011

Pertemuan Dengan Rakan Blogger


Assalamualaikum...
Kesempatan berjalan ke Kulim memberi peluang untuk bertemu dengan rakan blogger juga buat diri LM . Pertama kali bertemu rakan blogger memang rasa sangat teruja . Plan awal nak jumpa blogger adish shida , tapi memandangkan dia ada urusan di KL , so dapat jumpa adik efa dan blogger sorang lagi iaitu tasya .


LM paling kanan bersama efa dan tasya

Terima kasih buat efa dan tasya susah - susah jumpa akak malam - malam . Seronok borak ngan mereka . Pasni tak tau berkesempatan nak jumpa siapa pula , siapa nak jumpa LM okey je..hihi . Moga ukhwah yang terjalin kekal selamanya .


Terima kasih buat adish shida yang bersms ngan LM sepanjang perjalanan dari segamat ke kulim . Wahh walau shida tak jumpa miza tapi terasa seperti shida ada bersama kami malam tu . Tq shida ...
www.tips-fb.com

20 comments:

Adzriel @ Liza AB said...Reply To This Comment

kalau LM di bangi bolehlah roger2 kak liza

diana said...Reply To This Comment

tak de link ke blog depa ke??:p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Liza-owh kak liza di bangi ye?nnt klu ke sana kita leh minum2 ye sis

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

LM-
bila nak turun kulai..
jeles okey..
hehehe

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

sis..bila nak mendarat dipantai terengganu lak? :)

Mohamadazhan.com said...Reply To This Comment

menarik tu...saya tak sempat lagi nak join gathering blogger...rugi..

Peri PiA said...Reply To This Comment

seronok,LM bile nak dtg kl? :)

Wanzi said...Reply To This Comment

wah mesti best ya dapat jumpa geng blogger.... LM bila lagi nak anjur perjumpaan ni?

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

kita pun org kulim cuma hijrah ke sini jer

Belalang Hijau said...Reply To This Comment

alamak...LM turun kulim bila?klu x leh jumpa...

kakchik@ella said...Reply To This Comment

bila giliran kakchik lak dik?

S..U..D..@..I..S said...Reply To This Comment

bestnya jumpa sahabat alam maya
dialam nyata...
tk ble bayang

forever love said...Reply To This Comment

nk turun bangi cakap ngn atq.. atq datang sana.. tp kene cakap awl la.. hehe

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

nak jumpa! nak jumpa! :(

najihah sahami said...Reply To This Comment

aah la kak..nape xbg link. kalau xboleh terjah2. hehe....akak bila nak smpai ganu ni??:)

emieysandra said...Reply To This Comment

sis mai la melaka..uhuk3^^

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

mizaaaaaaaaaaaaa..itu le pasal...sedih sgt2 tau mmg sepanjang perjalanan kita dok sms je..lps tu diam bg peluang miza n family bercuti...nanti kita jumpa yer....i'allah

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

wah kak, bestkan dapat jumpa blogger lain. :)

shah azril said...Reply To This Comment

fantasi menjadi realiti.. syoknyer...huhu

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

ehh. kak jumpa adik2 adik tu dulu dari adik? okeh jeless

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...