Sunday, June 12, 2011

Perubahan Waktu



Assalamualaikum...
Walau dah beberapa hari sampai ke tanah air tapi kami masih lagi belum biasa dengan perubahan waktu di sini . Biasanya time tido lagi , tapi orang malaysia dan terang benderang . Selalu je lewat bagun....nak jamah nasi lemak kat warung pun tak kesampaian tau  , haha.


Semalam baru je beli sim kad baru memandangkan nombor LM dah tamat tempoh pula . Masalah tiada internet kat rumah pun membataskan aktiviti approve komen dan post entri . Bukan nak kata melawat blog rakan - rakan , blog sendiri pun LM rindu . Termimpi - mimpi tau ...huhuhu . Itu lah cabaran yang hebat bila berada di tanah air dan tinggal di rumah LM sendiri . Sesekali bila ke rumah bonda dapat lah LM jenguk blog ini , jika tak memang tak berupdate lah nampaknyer . 


Tiada apa yang menarik 2 hari ni , cuma pulang ke kampung mertua di jempol negeri sembilan saja . Lepak rumah mertua dan guling - guling rumah akak ipar yang baru masuk rumah baru . Makan masakan akak ipar yang memang best ..wahhh memang rindu masakan along . Projek besar jelajah utara akan dimulakan esok hari . So...doakan pemergian kami ke utara selamat dan lancar ye .

www.tips-fb.com

22 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...Reply To This Comment

salam
doa semua ok saja

sha a.s said...Reply To This Comment

slmt berjalan sakan.....ehehe

saiazuan said...Reply To This Comment

ave a safe journey LM ;)

Peri PiA said...Reply To This Comment

Amin

wah jalan2 :)

Miss PIJAOSIX said...Reply To This Comment

salam miza...lame tak singgah sini...bile nak dating? dah alang2 ade kat kl..:)

.fariza. said...Reply To This Comment

selamat kembali ke sini. :)

sarah-najwan said...Reply To This Comment

hehe..amik masa jugak kan nk sesuaikan diri..tapi xpe..slow2..

selamat berjln2 ka utara noooo...

JIJI YU said...Reply To This Comment

lame ke akak balik ni

gedek! said...Reply To This Comment

Dak makan masak lomak cili api...?

Wanzi said...Reply To This Comment

selamat bercuti.... wah berjalan sakan ye

Mohamadazhan hjDesa said...Reply To This Comment

selamat pulang ke tanah air =)

AH7 said...Reply To This Comment

welcome to malaysia kak LM

~~zAnAfAhMi~~ said...Reply To This Comment

selamat berguling2 pd LM sekeluarga, takde intenet ok juga, boleh buat aktiviti lain, kalau tak asyik nak ngadap bendalah ni je....mcm akak..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

dah mai utara singgah la jumpa kakD...

Kakzakie said...Reply To This Comment

LM masih nak makan angin lagi ye. Ialah semenara abang belum balik Qatar dan baby masih belum lahir. Tapi jaga kesihatan LM....

Piasara said...Reply To This Comment

"dah balik mesia?selamat kembali LM..akak seminggu lps tak bertenet sbb balik kg...smga dpt sesuaikan diri dgn suasana kt sini...heee...
tmpat jatuh lg dikenang,inikan pulak tempat bermain..betul tak LM?

efa said...Reply To This Comment

hehe biasa la tu kak waktu malaysia tak sama ngn qatar ehehe moga dpt sesuaikan kembali ngn keadaan di malaysia yea :) yey nak jumpa akak kat utara kehkeh

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

selamat kembali kak! :)

diana said...Reply To This Comment

HATI2 DI JALANAN..;)

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

selamat datang ke utara terutamanya Kedah...tp sedih x dapat jumpa miza.....huhu

D_08 said...Reply To This Comment

mamap le cik LM...awok ni kughang tau...yong balik ke Malaysia ni...balik bercuti ke.....balik teghoih???....Insyallah selamat le perjalanan mike sekeluarge yong....

sarah mohamad said...Reply To This Comment

sesekali dah pulang ke tananh air, yg first terjah mesti rumah family. pastu baru aktivit berjalan2 bermula. hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...