Friday, June 3, 2011

Ribut Pasir



Assalamualaikum....
Baru saja pulang dari satu ceramah haji bermula 8-11 pagi . Sekarang dah masuk waktu zohor , encik suami pun dah pergi solat jumaat . Jam 2 petang ceramah di sambung lagi dan malam ni pun ada ceramah juga nampaknya . Jika ada kekuatan diri boleh la pergi malam ni , jika tak larat ...petang ni saja lah nampaknya..hehe .



Dalam perjalanan pulang tadi waktu dah tengah hari , bahang panas memang memanah kulit..namun cuaca kurang baik nampaknya hari ni . Ribut pasir...berdebu . Penglihatan pun terbatas . Dari tadi cuba upload gambar pemandangan kabur...Lm snap dari dalam kereta tadi , tapi line tenet ni slow sangat..gambar takmo keluar la pulak..huwaaa...lain kali kita kongsi bersama okey .


-Buat sis melur jelita ..sian dia jerit panggil adik comot ni kat facebook , adik busy kak hari ni , rindu akak sangat - sangat . 

-Buat adik dayang deno , akak sihat - sihat saja , adik jaga diri ye ....

-Buat adik hajar nurasyikin isteri encik mamat pun jerit gak panggil sis LM kat facebook , maaf syg..akak busy..nnt ada apa - apa syikin tinggalkan pesan je ye...moga syikin sihat . hehe..

Okey..moga jumaat ini memberi 1001 kebaikan buat kita semua , wassalam .
 
www.tips-fb.com

11 comments:

diana said...Reply To This Comment

panas memang panas..
sampai berbahang kat sini LM..

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

selagi x de apa2 ,syukur alhamdulillah..

meaw said...Reply To This Comment

waaaaaa,kakak duk lam umah je tau,kekekke..


P/s: nama meaw tade pon yg bawah sekali,kekeke :P

ejulz said...Reply To This Comment

seram je dgr ribut pasir.. heHE

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

patutlah ayu pelik dengan LM yang tak BW di blog..
selamat mendengar ceramah ya, dan ayu mendoakan ribut cepat henti

bersama kak Es said...Reply To This Comment

take care dik ...

JIJI YU said...Reply To This Comment

haha lame dah tak merasa ribut paser

Peri PiA said...Reply To This Comment

bgs nya lm dpt pergi majlis ilmu

emieysandra said...Reply To This Comment

hati2 yer sis~

Mrs.Yie said...Reply To This Comment

nasib baik jugak ribut pasir tu x kuat ek..

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Tak apa adik jelita..akak faham......jangan risau...take care..luv ya..muahsssssss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...