Monday, June 6, 2011

Selamat Hari Lahir Sukur Ibrahim



Assalamualaikum...
Ingin mengambil kesempatan mengucapkan selamat hari lahir buat blogger yang kuat semangat ni Sukur Ibrahim . Sukur memang sentiasa ceria ...tadi baca kat blognya sambutan hari lahir bersama keluarganya sangat best siap ada bbq lagi tau .


LM suka dengan kecekalan dan semangat yang tinggi yang ada pada diri sukur . Nak kenal sukur ? 


kek yang akak dia beli.

Sukur minta LM buatkan dia carrot cheese cake . Wahh dah banyak bulan dia minta tau sempena besday dia . Moga diberi kesempatan bertemu dengan sukur dan boleh bagi sebiji kek untuk sukur nanti . 


Moga sukur dimurahkan rezeki dan ini tahun terakhir harapnya beliau sambut besdat sebagai anak teruna...cepat - cepat naik pelamin ye sukur!
www.tips-fb.com

10 comments:

emieysandra said...Reply To This Comment

Selamat Hari Lahir kpd beliau!

sarah-najwan said...Reply To This Comment

selamat hari lahir sukur
semoga semoga bahagia
murah rezeki..

-Incek Fik- said...Reply To This Comment

Dulu ada baca kisah dia kat blog sapa entah.. Memang semangat kental la Brader Syukur ni..

*Selamat Hari Lahir buat beliau, moga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. InsyaAllah!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

incek fik-ye fik..semangat sukur mmg tinggi.

cik panadol said...Reply To This Comment

selamat hari lahir syukur...

penah jumpe dia sekali kt satu event bbrp tahun lepas...sgt kagum dengan semangat dia...dia sgt positif dan yakin...dia dpt buktikan dia boleh berjaya walaupun dia tak sempurna...

semoga dia dimurahkan rezeki dan di lindungi Allah~

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

semoga beliau panjang umur dan ditambahkan rezeki, amin. :)

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

apa cerita ngan kontes yg dia join tu?contest Hot Fm kan....

Mohd Sukur Ibrahim said...Reply To This Comment

terima kasih kakakku LM..
semoga LM selamat sampai ke Malaysia..

Hanis Azla said...Reply To This Comment

kuat semangat kan dia.. kagum tgk.. ada 2, 3 kali dia dtg rumah sbb adik saya kawan dengan dia..

Cik Cammy Lia said...Reply To This Comment

i think i know him la ... penah jumpa dia dulu..dia penah buat bisness sblm ni kn????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...