Thursday, June 9, 2011

Selamat Sampai



Assalamualaikum....
Salam ceria dari Segamat buat semua . Hehehe..dari segamat , cam lah ceria benar dah sampai segmat ek ? Syukur...walau ada sedikit kesukaran semasa di airport semalam tapi semuanya lancar akhirnya . Ala...relaks la , kandunganku selamat meniki pesawat la . Jangan risau...hihi .
Kira - kira jam 8.50 selamat sampai di KLIA . Memang sangat letih . Bukan lena sangat pun sebenarnya semalam . Asik ulang alik tandas je kerjanya . 7 jam lebih perjalanan 4 kali asik ulang ke tandas...tu dalam oesawat , lum kira kat airport lagi...hihi..perut dah penuh macam tu la .


Terima kasih buat semua yang mendoakan keselamat kami sekeluarga ....perjalanan lancar dan sekarang sedang bersantai - santai di rumah sendiri . Sangat nikmat okey ! Sampai je mak terus masak , pas makan terus pulang ke rumahku dan guling - guling pelbagai aksi. hahaha . Terima kasih tak terhingga buat sahabatku kak zue  , ina dan salmah yang susah - susah jenguk LM sebelum terbang petang semalam . Tak sangka ada yang melawat . Terima kasih atas doa kalian semua...samada di alam blog atau nyata..doa kalian sangat LM hargai .
www.tips-fb.com

24 comments:

sha a.s said...Reply To This Comment

alhamdulillah selamat sampai.....

diana said...Reply To This Comment

bermanja la puas2 dengan mak..
Nanti lepas bersalin nak balik dah..
hehehhe

Kalamhati said...Reply To This Comment

Welkam home sis!!seronotnyeee

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Alhamdulillah..ahlan ahlan ahlan...sayang adik jelita

AdyBudika said...Reply To This Comment

jum gath!!!!!!!

Nini Hartini said...Reply To This Comment

Alhamdulillah...bestnyaaaa..lepas rindukan?

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

Alhamdulillah, dah selamat sampai, akak segamat kat mana kak?

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

alhamdullilah...
syukur, selamat akhirnya..
kalaulah segamat dekat.. ayu dah lari ke rumah LM..
kejar oleh2.. hahahha.. bukan, nak kenal LM sebenarnya, nak peluk dan cium tangan kamu..

Peri PiA said...Reply To This Comment

Alhamdulillah

yeyyy,selamat pulang ke tanah air LM

JIJI YU said...Reply To This Comment

alhamdulillah..selamat sampai dah..aps ni bz nak jumpe adik2 blogger lak ni..ehe

saiazuan said...Reply To This Comment

selamat pulang ;)

cik panadol said...Reply To This Comment

alhamdulillah....seronok ye dah sampai ni...

najihah sahami said...Reply To This Comment

sis dah sampai??alhamdulillah.semua selamat ea sis. sori lama xdatang sini. sori..mish lupa nk bawak balik lappy. so, kena share ngan adik2 la.

Lelord said...Reply To This Comment

yeaaaa segamat yg permai.....

Amyna said...Reply To This Comment

Syukur Alhamdulillah....

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

one word to say..
alhamdulillah..

al-lavendari said...Reply To This Comment

laaa ..dah sampai mesia. maaf tak sempat tunggu kat klia .. sebok yang amat sangat.

esok pagi2 uncle dah nak bertolak ke kedah untuk kenduri belah lelaki pula. balik seremban mungkin ahad malam nanti.

nak sambung lipat baju .. hehe

qasehraihan said...Reply To This Comment

selamat pulang ke malaysia!!!
cmna..mak ckp comel tak??hehe


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/boikot-je-la-konsert-final-af-tu.html

Ozzy Choc D'Luscious said...Reply To This Comment

dah sampi eh..alhamdulillah..selamat kembali

emieysandra said...Reply To This Comment

alhamdulillah dh slmt smpai^^

Syafiq Rosli said...Reply To This Comment

wah dah ade kt sgmat eh sis..hehe harap dapat ketemukan..

kakchik@ella said...Reply To This Comment

adik dah balik??? yeay .. yeay .. jgn lupa sms kc eh. mana la tau kot2 ujung minggu ni kc balik segamat. leh kita jmpa.

apik pehe said...Reply To This Comment

sedapnyer la masakan mak..haishh

suhaili sarif said...Reply To This Comment

waa kakak da sampai
waeeeeeeeeeeeeeeeee
tahniah kak
kite menghirup udara yg sama..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...