Wednesday, June 15, 2011

Selamat Sampai



Assalamualaikum..
Akhirnya perjalanan pulang dari jam 12 tengah hari tadi perlahan - lahan sampai juga maghrib tadi . Perjalanan pulang ni slow - slow je..takda nak kejar apa pun kan . Kenangan menginap di Hotel Seri Malaysia hasil dari hadiah GA dari sis Melur Jelita memang memahatkan kenangan indah . Sempat jumpa blogger efa dan tasya juga kat kulim . Dapat ronda penang jap ngan anak - anak . Walau cam nak terbersalin kat bukit bendera tu ku gagahi juga kaki ni mendaki bukit tu...hehehe .

Menjawab soalan D_08 hari tu...dia bertanya LM pulang cuti ke Malaysia atau balik terus . Sebenarnya LM pulang bercuti 3 bulan saja , seminggu lepas raya akan pulang ke Qatar semula seperti tahun - tahun lalu . Memang kami bercuti dari jun - september setiap tahun memandangkan cuti sekolah anak - anak jatuh pada summer .

Okey lah..nak rest jap..babai .


www.tips-fb.com

17 comments:

Nini Hartini said...Reply To This Comment

cuti tu..hubby LM pun cuti3 bulan gak ke?

Amyna said...Reply To This Comment

orite... selamat merehatkan diri ya LM.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

tini-hubby cuti smgu je..sok nak posa br blk semula

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

amyna-tq kawan~~

kotak bulat said...Reply To This Comment

dapat rehat sakan tu 3bulan..hehhe :)

JIJI YU said...Reply To This Comment

hehe leh menginap free tuuu

emieysandra said...Reply To This Comment

selamat berehat sis^^

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

jumpe zai bile? :(((

rehat bebanyak kak ;D

My MiRa said...Reply To This Comment

kakak sayang....nanti kakak bagi la no tepon kat mira...mira teringin nak sembang2 dengan akak tersayang hehehe....akak!!!!happy2 always ok i love you kakak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

kotakbulat-tak la rehat sgt pun..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

jiji yu-ye jiji..menginap free.hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

emiey-tq adik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

zai-wahh jauh tu dik zai

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

mira-nnt akak bg nmbr ye mira...jgn risau

Peri PiA said...Reply To This Comment

Alhamdulillah,best jln2 :)

efa said...Reply To This Comment

take rest bebyk tau akak :) tq juga kerana jmpa efa tau hehe

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

3 bulan? lama juga LM balik malaysia ni kan. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...