Thursday, June 30, 2011

Suka Wanita Hamil ?



Assalamualaikum...
Apa khabar semua . Kandunganku semakin sarat , perut semakin membulat . Uik...bulat ? Ye la , kan menurut orang tua - tua jika kandungan tu baby girl bentuknya lain , jika baby boy bentuk lain sikit . Ishh ye ke ? Ada yang percaya ada yang tidak . Tapi setelah hamil banyak kali ni memang LM boleh tau bentuk perut sendiri . Jika dari belakang tak rupa cam peknen , perut bulat je ke depan tu biasanya babyku boy , dan jika perut besar dan lonjong baby ku pasti girl ...hihihi .


Hari tu , masa kat Qatar ada orang nasihatkan jika nak keluar jalan perlu berteman . Aik , naper lak ? LM pelik . Kata mereka orang arab dan india biasanya tertarik kepada wanita hamil . Mereka mudah bernafsu kepada wanita hamil , so baik berhati - hati kata mereka . Aduhh cantik ke hamil tu ? Jalan kedek - kedek macam penguin je LM tengok ... huhuhu .


LM memang jalan berteman . Tak pernah pun keluar jalan sendirian sebab biasanya memang jalan dengan suami dan anak - anak . Paling tidak pun shopping  dengan anak - anak , tu pun jarang la . Mungkin benar , mungkin tidak pendapat mereka . Tu LM tak pasti , tapi memang ramai rakan yang kena usha dan ngurat dengan pak arab , kena diekori ...dan sebagainya . Ala...mamat india pun ramai kat qatar tu , mereka pun selalu kacau wife orang gak . Tapi mereka kacau bukan wanita hamil ....tapi kebanyakannya wanita yang memakai seluar ....so berpakaian  di negara arab pun kena jaga tau .


Selama berada di sana cuma sekali saja kena kacau dan diekori , itupun kebetulan terpisah dengan encik suami dan anak - anak . Lepas tu memang tak berani jalan sorang - sorang . Walau apa pun memang kena berhati - hati . Buat para suami , jika isteri hamil kena lebih tertarik kepada isteri tau , jangan cuci mata dan cari hiburan lain di luar pula . Berat tau hamil ni , nak bangun pun susah ...terkial - kial cam kura - kura terlentang ......kih kih kih , janagn marah tu LM sorang je . Tapi memang jika hamil LM akan kelihatan seperti penguin terkedek - kedek je rasa diri ni .
www.tips-fb.com

18 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

terkial - kial cam kura - kura terlentang <---ayat ni memang membuatkan kakD tergelak sorang2 mcm sama ja peel kita...

ieda said...Reply To This Comment

uishhh akak lak yg seram bila dgr nie .. ermm selalunya mcm tulah . ada jugak akak dgr cerita2 mcm nie .. sbb kalau kita mengandung nie dimata lelaki specially suami nampak seksi kan .. ermmm its happend to me :)

Hanis Azla said...Reply To This Comment

mmg pernah dengar org kata perempuan mengandung nampak seksi.. pandangan org berbeza kot.. tp bila suami kita yg cakap rasa best semacam pulak.. ada pengalaman diekori yer lydia.. aduh menakutkan sungguh..

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

akk ade pulak mkn penguin akk ckp.hehehe kelakar lah akk ni.

comels lah,rara suke tgk org preggy.muke berseri2 je.

hmm perut akk kali ni mcm mana?

Suara Kalbu said...Reply To This Comment

Perempuan preggy.. nampak makin comel la LM..

Serius ni

Mrs.Yie said...Reply To This Comment

ermm..rasanya betul kot..sebab suami akak pernah cakap kalau perempuan mengandung nampak lebih cantik..pelik la pulak..

Izan Ishak said...Reply To This Comment

macam tu pulak ye tabiat org sana LM...seram pulak kalau tak berhati2 kan...

Peri PiA said...Reply To This Comment

hihihi,ade kelakar sikit ayat2

bahaya juge ye,dari segi pemaikaian pon org A dgn org I tertarik takuttt

pia penah jalan sorang2

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

di akui masa pregnant memang nak duduk, bangun, baring memang rasa susah sikit. tidur pun kdg2 x selesa. Orang comel mcm akak ni pregnant pun tetap comel.. kekekekeke

laskar pelangi said...Reply To This Comment

kak, pelangi pun suka nengop orang ngandung. comel sesangat:)

dah la suka usha baju pregnant. ades!
nak pregnant sendiri lambat lagi kan..



semoga akak dan baby sihat sihat selalu:)

forever love said...Reply To This Comment

memang la ibu mengandung comel.. berseri2.. sebab tue atq pernah buat entry ini

Ibu Mengandung Memang Comel

L.E.N.S.A-N.A.N.I said...Reply To This Comment

pernah gak dulu masa pregnant kena kacau. agak pelik slera org laki ni yerk. nani pn klu pregnant dlu dh rupa penguin kenyang. jln tcungap2 nk bwk perut. he3. take care yer mak yung..

najihah sahami said...Reply To This Comment

org pregnant ni comell..jln mcm penguin pun comel..hehe..suka tgk perut bulat tu....

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

wani kalau preggy pon rasa cam pinggu je...hihi

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

hamil itu kiut pada pandangan aka dear :)

kiz said...Reply To This Comment

tapi masa isteri mengandung dulu yang mula2 perut bulat.dia kata lelaki..yh kedua lonjong..dia kata perempuan..dua dua betul dapat lelaki dan perempuan..kebetualan kot..huhu

Kalamhati said...Reply To This Comment

teringat kt sorang member akak masa kt u dulu..dia mmg suka tgk perempuan hamil dia..bkn la dia jahat..hehe dia kata wanita hamil ni sgt cantik pd pandangan dia..

efa said...Reply To This Comment

so akak jgn keluar sesorang la yea nanti bahaya adess mcm2 plak take care always na

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...