Wednesday, June 8, 2011

Verification Word



Assalamualaikum...
Rajin blogwalking  blog rakan - rakan ? Rasanya bagi blogger tegar menziarah rakan - rakan setiap hari adalah satu kemestian bukan ? LM hairan betul..mengapa ramai yang masih nak simpan verification word tu ? Mak aiii dah la tak buat pop up window..kena tunggu loading sekali lagi nak komen . Lepas taip komen kena isi verification semua tu pula , tunggu loading lagi . Tu jika sekali taip , akak ni rabun dik ...so kena 2-3 kali taip perkataan merapu tu tau baru lulus .

Ada emas ke berlian ke dalam entri korang sampai kena letak perkataan hikmat tu ? Jika ada teruskan lah , tapi rasanya macam menyusahkan rakan - rakan mengisi perkataan entah apa - apa tu . Siyes memang bengang tiap kali kena isi perkataan tu tak dan asik silap je tau .


Jangan bebankan kami peminat blog anda . Jika kami hargai blog anda sila lah hargai masa dan keselesaan kami juga . Tak salah bukan ? Rakan LM kata..dah la perkataan tu tak boleh copy then paste..hehe..kalau boleh memang mudah kan ? 
www.tips-fb.com

43 comments:

gedek! said...Reply To This Comment

Word verification memang menjengkelkan!

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

saya pun pelik.. utk apa active verification word tu. Rasa mcm tak fungsi selain menyusahkan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

gedek-tu la psl uncle..aduhh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

cik lekit-minat mereka suria..tak siapa leh halang simpan perkataan tu

kotak bulat said...Reply To This Comment

bila Kb pegi blog yg ad vw tu.. Kb xjadi komen..lg2 bile mood nk bw xbrpe best..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KB-betul tu..sama lah ngan akak.baca dan berlalu pergi

Hamba Ilahi said...Reply To This Comment

buat macam blog saya kan senang kak.
siap ada commentluv lagi..




my recent post...bukti kewujudan Allah

Budak Botak said...Reply To This Comment

Kalo yang 4 huruf bleh lagi terima, tapi kalao dah panjang2 mata Budak Botak pon juling, he3...

Entry terbaru -> Gegala Wordless Wednesday Pulak Sekarang Ni Ye... (",)

Sunah Mohammad said...Reply To This Comment

hehehe... kannn da kene leter ngan kak comot~

saya kan, kalo jenis yang embedded below post ni memang kalo terlepas pandang tu, terus pangkah lepas komen... padahal, kene isi verification word lagi... selalu gitu.. nasib bek tengok betul2... huhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

hamba Illahi-jika takda camtu pun plg tidak mudahkan la rakan2 lain.tq ye naim singgah sini

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

budak botak-hehe..kalau perkataan LM pun tak marah..ni siap ada huruf , nmbr dan senget sana sini huruf tu..aduh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sunah-hehe..akak comot mmg kuat bebel~~

biasanya blog yg baru akak masuk mmg akak tgu dulu sblm pangkah.risau penat2 taip hilang camtu jek.hehe.

najihah sahami said...Reply To This Comment

tau xoe sis. kena pulak verification word dia berbelit2. pheww..mmg nazak . tersekat jap niat mengomen, huhu

Lelord said...Reply To This Comment

huhuhu btul kadang lahu jek pas komen pangkah tup2 xde pun komen

alexa yussida said...Reply To This Comment

betol tuh..annoying je kan kak..nak tegur direct kang terasa plak,kang ckp kte poyos..huu


akk terbang ke mana?
lahirkan bby kat sana atau msia kak plannye?

Gayahspears said...Reply To This Comment

x suke >_<

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

itulah..
tak tulis word tu.. karang tak ada komen kita pulak..

karang majuk pulak teman2 bila kita tak komen kan??

PS: baru subuh gajah nie ayu ada masa nak BW.. hehe

JIJI YU said...Reply To This Comment

rasenye macam takder kat blog neslo..ekeke

~izan~ said...Reply To This Comment

izan stuju tu.. kena tnggu loading smula page tu then letak plak word pelik2.

harap2 lps ramai baca entry ni,mereka buang word tu n buat pop up window =D

Nur Edrina said...Reply To This Comment

setuju2 .. ^^


http://edrina-dafinites94.blogspot.com

schaze zainn said...Reply To This Comment

betul tu kak, memang susah nak komen. dulu saya pun buat macam tu juga, tapi lepas d beritahu saya cepat2 tukar..hikhik yela masa tu tak reti sangat nak godek-godek belog ni. sekarang dah pandai dah..hikhik :D

jemputlah ke entry baru saya. sempadan negara yang unik. :D

Mohamadazhan hjDesa said...Reply To This Comment

salam kak..itu lah..kdang2 gangu.hehe. buang beberapa saat masa utk taip perkataan tu =)

mizzkechique said...Reply To This Comment

semlm br buat entry psl ni gak.. siyes, mmg menyampah giler.. kalau senang nmpk xpe, ni tiap 2 3 kali msh error gak, memang kena pangkah la pastu...

YAYA AZURA said...Reply To This Comment

mmg sakit hati benda alah nie..kalau kena word yang boleh padu ejaan tak pe ler..nie huruf ntah ape ape ..

Mia Liana said...Reply To This Comment

blogwalking memang penting. terpulang pada tuan punya blog nak letak word verification ke tak?

mia memang tak letak, supaya senang pengunjung nak komen...

Adam Idris said...Reply To This Comment

Setuju la, sebab based on my experience mula2 blogging dulu, a year ago, saya tak tahu benda ni semua boleh remove and set, so kalau blog ni dah bgtau i think that's good, so that siapa x tahu now dah tau kan, heh heh

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak rabun juga LM. Tapi nak buat macam mana dah suka N3 itu dah baca mesti nak komen juga. Buatlah....

Izan Ishak said...Reply To This Comment

wv...tak suka!

Salim Harmanain said...Reply To This Comment

tak suke word verification...tambah lagi kalau komen tak buat pop up..dah la tu berat pulak.. memang la terus pangkah...huhu

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

kadang-kadang KAMI layankan je kak, tapi ada juga bagitahu owner, suruh dia buang, dan ada yang cakap, dia orang tak tahu pun yang WV tu boleh buang. :)

Peri PiA said...Reply To This Comment

ehehe,tu la jenuh juga

sarah mohamad said...Reply To This Comment

ah2. yelah kak. kadang2 pun susah jugak time keluar code yg ntah pape tuu. saya dulu buat full page kalau nak komen, pastu akak yg suh buat pop up. sekarang baru lah tahu akan menyenangkan orang nak komen :)

Nini Hartini said...Reply To This Comment

betullah... kdg tu sekali type dia nk lg sekali. tension betul. mmg tini akan type dan sabar,tp bengang tu tetap ada huhuhu

caliph shuriken said...Reply To This Comment

stuju.. kna plak bab yg tunggu loading tu, huh...

$h@h_Izn@n said...Reply To This Comment

kak yg shah xda kan3?? hehehehe
saje kot dowg nak kasi specel test...huhuhu kalo 10 org wat konpem trburai biji mata nk tgok leklok then komennya hanya 2 patah adeh.....

apik pehe said...Reply To This Comment

hehehe..kak..yang tu memang apik takleh tahan..hehehhe

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

betul tu kak.rara pun tak suke.kalau tak komen kata sombong.but bile komen kua macam2.then yg klik kotak komen kuar iklan tu.lagik sakit hati.

p/s : akk rara punya kotak komen pop out n tak de verification kan?

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

say no to verification word!hehe

Jo Qusary said...Reply To This Comment

hehe... tetiba dpt idea entri baru berdasarkan entri nie...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

nak LIKE la entry ni...
bab ni jg la yg kdg2 i tak suka...
memang betoi menyusahkan...TAPI apakan daya....dah blog org apa yg kita boleh buat...

diana said...Reply To This Comment

saya pun tak suka..
dah la saya pakai broadband je..
alahai/...

nazirulhazwan~ said...Reply To This Comment

sape2 yang ade word verify?bagitau sket

... said...Reply To This Comment

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄


hehe..kalau saya, tada diskriminasi.
tekan je.ada lagu pun kat blog, tak marah. blog berat pun, guna teknik masuk cara ringan. kecuali kalau blog tu, isinya sensitif. tada layan.hehe

cuma nak bagitau..

Islam memenjarakan kita.kak LM tahu?

ni nanti nak lahirkan baby kat mana?
akak balik mas?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...