Monday, July 18, 2011

Ada Yang Prihatin - Terima Kasih !



Assalamualaikum.....


Bila lewat petang tadi blog pink phanterku cuba di buka oleh rakan - rakan dan tak berjaya di buka maka semua jadi kalut , pelik dan resah . Adik - adik pm di facebook , ada yang sms handphone...shida susah  payah call tanya kenapa blog diremove . Tuan blog tak mampu berkata apa - apa...hehe . Rasa pelik sebab bila masukkan password dia tulis silap ...dan bila cuba lagi dan lagi dia tulis blog LM dah kena remove oleh google .


Maaf la adik - adik dan kawan - kawan ....LM tak mampu jawab soalan korang tentang masalah blog tadi . Sebab bukan LM yang nak remove blog LM pun . Saper lah tak sayang blog sendiri yang dah dekat setahun kita bangunkan tu kan . Dengan 2607 follower siapa tak rasa terkilan kan jika blog yang baru menjadi www.lydiamiza.com telah lesap ditelan zaman..hehehe .


Apa pun terima kasih atas keprihatinan sahabat semua . Dari blog kita bersahabat ....dan memang terasa korang pun sayang blog pink phanter ni juga . Tq semua...mata LM dah tak terkebil - kebil cam ostrich lagi dah . Tadi memang rasa pelik , bila cuba dan cuba selesaikan satu - satu...fuhhh lega ! Bagi pembaca yang bukan blogger mungkin anda tak faham blog ini adalah landasan buat LM menceritakan pengalaman sebagai perantai di bumi Qatar dan juga banyak menceritakan pengalaman sebagai seorang isteri dan ummi kepada 3 cahaya mata kami . Semua nya LM curahkan di blog ini ....
www.tips-fb.com

11 comments:

al-lavendari said...Reply To This Comment

fuh lega .. uncle tak perasan pun ada masalah dengan blog LM.

uncle pun dah macam LM juga sekarang ni, dah jadi sura rumahtangga. hehe

H.J said...Reply To This Comment

pink panther masih ada,,haha

suhaili sarif said...Reply To This Comment

ya allah..alhamdulillah semua ok kak
adoi..ape pun saya hope semua da setel..kalo xde LM,hilanglah jantung hati kami
nauzubillah..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

al-lavendari-hihi...uncle buat apa ye sejak bersara ni?mesti tlg makngahnyer berkemas kan?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

H.J-pink phanter msh blh bertahan selagi ada rakan2 semua

caliph shuriken said...Reply To This Comment

nsib baik blog ni ok.. bru smpat singgah sini, huh...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

siti-kalau hilang pas ni tak larat dah nak bertahan..hehe.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

caliph-tu la ...lama tak nmpk

diana said...Reply To This Comment

sekali lagi blogger tegar menggelabah..
hahahah..
kita berdua ni tak putus2 di timpa gelabah ye LM..
ekekekekek..
lepas ni apa pulak...
tunggu je la...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

diana-entah la...tp mmg ketara blog awak dan saya jd mangsa 2-3 hr ni..hihi.

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

alhmdlah dah ok.....terkejut sangat2 bila nak masuk sblm balik smlm tetiba................ wah kenapa nie....itu yg terus kol miza....

sedih la kan kalau betul2 apa yang terjadi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...