Friday, July 29, 2011

Alhamdulillah-Baby Dan Ummi Sihat


Assalamualaikum...

Alhamdulillah..baby boy saya dan umminya semakin sihat. Terima kasih atas kiriman sms dan panggilan yang rakan-rakan berikan buat saya di sini. Doa dan ucapan kalian sangat bermakna buat LM di sini. Terima kasih semua...panggilan tak putus-putus dari rakan blogger buat sis rasa terharu..tq semua..


Kiriman hadiah dari sis sarah najwan dah LM guna..hadiah dari sis ayu citarasa rinduan juga dah sampai..dan kiriman hadiah dodol buat ibu mengidam dari blogger kedah salmi pun dah sampai...tak sempat nak makan dodol dah terbesalin..hik hik hik. Tapi dapat makan kuih menderam shida sampai kenyang dah cukup bermakna kot.hehe...


LM beransur sihat cuma sedikit keletihan, namun dengan adanya suami di sini tolong menjaga baby dan bonda serta adik lain yang membantu..semuanya jadi ringan dan mudah. Terima kasih juga buat nadia adik bongsu yang bersengkang mata jaga kaklong sepanjang malam di hospital. Jadikanlah pengalaman tido di kerusi malas dalam kesejukan sebagai satu pengalam indah buat mu dik..hu hu hu...tq tq ...tq semua.
www.tips-fb.com

23 comments:

D_08 said...Reply To This Comment

Assalamualaikum.....
laaa.....udah selamat dah ke??? maap le awok udah lame tak update blog awok....dan menjengah blog kengkawan....maap laye.....ape pun tahniah ....... ini yang buatkan awok nak celen ni....... dapat soghang lagi baby dalam family pun best jugak ni....hehehe...

Kakzakie said...Reply To This Comment

Syukur alhamdulillah dah selamat LM. Suka kakak dapat berita tu... Rehatlah buat masa ini. Tak dapatlah puasa nampak gayanya ye...:)

sha a.s said...Reply To This Comment

doakan yg terbaik utk akak n baby...amin :)

Mrs.Yie said...Reply To This Comment

hehe..tahniah miza..alhamdulillah dapat beby boy.. :)

diana said...Reply To This Comment

tahniah Lm...:)
saya cemburu bila orang dapat baby baru..
hhahahah

eiela said...Reply To This Comment

tahniah kak, dah selamat bersalin. kena jaga-jaga makan.

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

alhamdulillah...happy nye dpt baby baru..hihi

forever love said...Reply To This Comment

lupa nk beli hadiah utk baby.. hehe.. nty ye..

Yatie said...Reply To This Comment

Assalamualaikum Miza,
Tahniah dan syukur alhamdulillah coz selamat melahirkan baby boy....selamat berpantang ya dik...jaga diri dan kesihatan serta baby ya..

Kalamhati said...Reply To This Comment

Tahniah ummi!!alhamdulillah..gembira dgr perkhabaran ni..

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Tahniah dr akak sefamili..." bb boy ye... Selamat berpantang ye... :)

Nini Hartini said...Reply To This Comment

baru tau Lm dah bersalin...baby boy...aaa bestnya.

Selamat berpantang LM... rasa mcm nk gi ziarah LM je. huhu

sarah mohamad said...Reply To This Comment

tahniahhhh akak LM! baby boy ni mesti cute kan :D

missSenget said...Reply To This Comment

tahniah..


sis..

lepas ni doakn kite plak dpt anak sndiri..

wuwuw..

alaa..tetiba tergatal plak..

hiks~

MaDiHaA a.k.a Ratna said...Reply To This Comment

salam LM...

tahniah dah slmt bersalin pun ye...
dpt baby boy... alhamdulillah... tmbh sorang lg khalifah dibumi Allah... jgn lupa zakat fitrah dh tmbh sorang ahli lagi.. hheheeee...

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

LM..
nak kak urut2 tak?? hehehe..
muah2x.. sayang kamu..

moga cepat sembuh ya dik

tayanglah pic bb kat kami......
hehehehe (permintaan melampau)

jeragang said...Reply To This Comment

Apa2 hal pung jeragang nak ucapkan tahniah... lama tak melawat blog kurang info

saiazuan said...Reply To This Comment

congrats :)

Piasara said...Reply To This Comment

"Tahniah lagi sekali akk nak ucap kat LM..sori sgt sbb akk tk dpt nak kirimkan nangka kt LM..ya lah kang bila sampai buah tu dah busuk..hehhe..makan nangka ingat kamu jer..Apa nama baby boy yg comel tu?"

ieda said...Reply To This Comment

tahniah dik !!! :)

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

sis rest k.mesti penat kan.kami tetap dtg melawat sini.jgn risau taw.heehehe

caliph shuriken said...Reply To This Comment

congratz kakak ^^

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

syukur alhmdlah...shida dapat msj dr elly pearljade...mula2 baca egtkan dia silap msj hehheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...