Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

Santai Bersama BEN ASHAARI

Salam....

LM nak join segmen abg ben kita kali ni . Dulu dah pernah gak join , kali ni memang nak join gak . Meh LM nak ceritakan serba sedikit tentang blog pink phanter ni .


Blog LM ni dah hampir setahun wujudnya . Wujud secara tak dirancang apabila blog pertama ku mengalami masalah ketika tu . So terus buka blog ni . Dan tak sangka blog kedua ni lebih maju dari blog pertama . Blog tanpa wajah tuan umah ni mendapat perhatian rakan blogger sejak pertama kali menang segmen kreatif anjuran ben ashaari . Ben Ashaari juga adalah blogger idola LM ....suka hati korang la nak muntah hijau ke apa , sebab blogger lama yang dah bertahun - tahun berblogging pun tak dapat kekal macam beliau yang santai dan cool . Masih tegar...dan yang penting beliau tak maki hamun dalam entri beliau . Selagi boleh LM akan cuba santai seperti beliau...walau sedalam mana hati ini disakiti oleh haters...


Blog ni LM buka sebagai sebuah diari harian yang mencatatkan pengalaman LM sebagai perantau di bumi arab dan sebagai catatan harian seorang isteri , dan ummi kepada 3 cahaya mata . Pengalaman menarik seharian yang pelbagai amat rugi jika tak dikongsi bersama rakan pembaca . 


Blog LM ni blog rojak , ada kisah kehidupan di qatar , tempat menarik , kisah rumah tangga , kisah seorang isteri dan ummi dan celoteh tentang kehidupan . Kerana itulah korang perlu singgah ke blog pink phanter ni setiap hari . Malah bukan tiap hari tau...korang kalau dah jatuh hati dengan blog ni , pasti akan singgah di setiap entri walau sesibuk mana korang dalam tugas seharian . 


Tak percaya ? Tengok saja rakan blogger yang dah singgah ke sini ...tak kira kaum ibu , lelaki bujang ke , gadis remaja ke...kaum bapa ke...ramai yang akan lawat sini hari - hari . Nak baca kisah LM ? jom - jom singgah !
www.tips-fb.com

9 comments:

diana said...Reply To This Comment

eh!!ada segmen la..
saya terlepas la ni..hehhe

simply nana said...Reply To This Comment

seronok dengar celoteh miza...suka pada orang yang byk cakap dan bersahaja tidak bermuka2...*_*

Mrs.Yie said...Reply To This Comment

selamat bersegmen miza.. :)

Niena Pengembara Ilahi said...Reply To This Comment

join gk segmen ni ^^

Diana @ bilakukatacinta said...Reply To This Comment

LM : i like soft pinky

H.J said...Reply To This Comment

haha..blog pilihan H.J ni..pink panther..

TeAqArH said...Reply To This Comment

singgah dr belog ubi....^_^
nice belog..^_^suke2

Iszuan said...Reply To This Comment

iszuan pon join segmen ni. Abg ben adee wat segmen baru ar xnak join ke? haha... dh follow awk. jmput ar singgah blog saya. :D

wanie wonek said...Reply To This Comment

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...