Tuesday, July 12, 2011

Benci Dengan Broadband Ni



Assalamualaikum....


Tiba - tiba je rasa semakin benci dengan broadband meksis milikku ni . Hari tu baca luahan hati kak saniah kata dia punya meragam . Malam tadi sampai sekarang milikku pulak langsung tak boleh guna . Agak - agak la kalau nak buli pengguna . Memang LM memerlukan broadband untuk skype dengan hubby pagi dan malam setiap hari .


Last year dah kena 2 minggu bayar camtu je . Langsung tak boleh pakai sebelum hubby balik ke tanah air . Kalau siang - siang LM lepak umah mak so guna streamyx je . Tapi bila balik umah sendiri time malam memang perlu kan broadband ni ....geram sangat - sangat !!!!


Membazir je bayar sampai RM70++ tapi tak puas hati . Kalau tinggal lama boleh la pakai streamyx , ni duk setakat 2-3 bulan memang tak berbaloi ...benci !
www.tips-fb.com

24 comments:

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

tukar berokben lain..errrr.. pakai broadband per kak??

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

tukar2..pakai ja yg lain lak..celcom ke?

Hamba Ilahi said...Reply To This Comment

kita bako je..

hehe..
saya pakai broadband vodafone..penah jugak problem bila kita dah bayar tapi depa lambat nak kemaskinikan..

Bila Ku Kata Cinta... said...Reply To This Comment

semua blogger komen pasal berukband..huhu..kena pakai streamyx ni

Qaseh dalia adelia said...Reply To This Comment

hihi sabar sis

Far8 budak baik said...Reply To This Comment

LM hack je
line jiran sebelah..
hahahaha
kejam kn NF..hihi =p

mizzkechique said...Reply To This Comment

sila la berpaling tadah..maxis mmg cenggitu..

EE said...Reply To This Comment

jom berhijrah ke celcom.

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

saya pakai celcom saje..

bersama kak Es said...Reply To This Comment

CELCOM ok sesangat...

laloque said...Reply To This Comment

tu kar berukban tu.. amik celcom lak

BRO_MONDAY said...Reply To This Comment

sis LM : ai skam ni tengah on9 pakai brokben meksis di pejabat..balik umah pakat unifi memam laju..baru 2minggu ai bertukar dari stimik kepada unifi ('',) bulan 12/2011 ni cukup 2 tahun kontrek..so ai bercadang untuk terminate meksis brokben ni...

Bulan said...Reply To This Comment

akak amik umobile la.kalo coverage umobile cantik kt tmpt akak.better amik yg tue kak =)

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

akk patut lah lame takde.berukband mmg cm tu kak.rara pon tensen.

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

try beli prepaid dg broadband...kut la line ok kt sana

forever love said...Reply To This Comment

terminated jela... try guna lain pulak...

ejulz said...Reply To This Comment

yeayyy! dah dpt bukak dot com.. heHe

sabar ye sis.. heHe

JIJI YU said...Reply To This Comment

cer tel kat maxis centre gitau die mmber wat menjadik

tomatokering :) said...Reply To This Comment

ouh takleh pkai streamyx ek .. hee , camtu tukar yg terbaru ni .. ape tah nama tak ingat.. instanet kot ..

Iza said...Reply To This Comment

Assalam..
Kesiannya..
Sabar la LM je, broadband memang macam tu, time kita nak guna, ada je dia buat perangai..

Peri PiA said...Reply To This Comment

saba ye LM,mmg ramai dh geram pakai BB

pia xde pengalaman pakai bb ni

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

patutlah adikku nie, tak bersiaran

dik.. ganti celcom ya..

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

biasalah kak, broadband memang macam tu. :)

kiz said...Reply To This Comment

samalah kak...kat rumah saya pakai streamyx..masa kerja rondaan pakai berukband..tapi berukband maxis saya ok je..kalau celcom saya ni..haha..tak tau laa..kalau lumba ngan siput..siput tu leh menang tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...