Sunday, July 31, 2011

Berurut



Assalamualaikum...

Alhamdulillah..hari ni dah habis berurut hari terakhir. Nanti lepas seminggu nak urut lagi kalau rajin. Terasa segar badan ni lepas berurut, lega rasa urat yang menegang selama ni.


Terima kasih LM ucapkan buat jo qusary, diya pinky momma, kak ayu dan ramai lagi rakan yang susah payah buat entri khas tentang LM yang dah selamat bersalin. Terasa ukhwah antara kita sesama blogger sangat rapat sekali...tq juga buat rakan yang bertanya khabar tak putus-putus.


LM semakin sihat...cuma memang tak cukup tido sekarang ni, baby takmo tido malam..hehe. Apa yang menjadi fikiran adalah tentang tahap jaundis baby. Moga tak serius sebab malas nak duduk spital..huhu. Tentang nama baby LM dan encik suami belum lagi putuskan nama yang sesuai untuk kami daftarkan...nanti LM share dengan rakan semua ye !
www.tips-fb.com

14 comments:

forever love said...Reply To This Comment

hihii.. duit gaji atq dahmasuk... nty atq beli adiah utk baby ye

Kalamhati said...Reply To This Comment

semoga adik makin sihat...=)

pagi2 jgn lupa letak baby kat tepi tingkap ye..biar kena matahri pagi sekejap..insyaAllah ilanglah kuning tu..

simply nana said...Reply To This Comment

sronoknya bila berurut.terasa ringan je badan...harap bb & uminya sentiasa sihat2 selalu...

Qaseh dalia adelia said...Reply To This Comment

sis ! dah update blog .. rehat lah hehe ..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

mesti sgt terasa bestnya bila dah berurut kan....

Amri Abd Rani said...Reply To This Comment

salam...

sy xpernah berurut... urut tapak kaki bleh laa... geli ya amat...

Kak Aya said...Reply To This Comment

hmm mesti teruja kan bila ada baby baru...dulu masa anak kak aya kena jaundis, kak aya minum susu kambing,lps tu susukan baby kita, cepat hilang jaundis.

Mohamadazhan.com said...Reply To This Comment

Salam Ramadhan Karim…selamat berpuasa, moga dirahmati-NYA =)

Tahniah kak...bersama kelahiran baru di bulan yang mulia, m oga lahir sebagai anak soleh solehah =)

sarah-najwan said...Reply To This Comment

bagi minum susu ibu byk2 kat baby tanpa kura jam...baby msih kurang antibodi dan susu ibulah yg terbaik utk baby

deno said...Reply To This Comment

kaklydia!!!! tahniah!!! minta maaf sgt2 coz lama tak contact kalydia. deno busy sgt minggu nie, tak on9 pun coz byk kerja dan test... hari nie baru free sikit...

alhamdulillah.... kaklydia selamat bersalin... comel baby kalydia! kalau deno kan, takut nak pegang baby kecik mcm tu... heee :) kaklydia berpantang di segamat la sekarang ya..? tahniah untuk kaklydia sekali lagi! :)) take care, jgn lupa berpantang!! (^_^)

JIJI YU said...Reply To This Comment

alhamdulillah.smoga akak sihat sejahtera gamaknya

Wanzi said...Reply To This Comment

Selamat menjalani ibadah puasa dan semoga penghayatan Ramadan kali ini lebih baik berbanding sebelumnya kerana kita tidak mengetahui, adakah kita masih ada peluang untuk bertemu Ramadan seterusnya. Wassalam

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

hope baby sehat je...
Xsbar tggu en3 name baby plak ni..hehe

Izan Ishak said...Reply To This Comment

insyaAllah...izan doakan yg terbaik buat LM n bby...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...