Tuesday, July 12, 2011

Hadiah Lagi



Assalamualaikum...


Hari tu kan LM dapat hadiah istimewa kerongsang ni .



Pastu dapat fridge magnet dari sis mazlin nordin dari ukraine dan kerongsang dari blogger zanna


Then semalam dapat call dari nombor tak dikenali . Rupanya dari pos laju , dia hantar barang . Uik ??? Siapa hantar ye ? Rupanya...dari seorang sahabat blogger juga . Dia bagi baju tuk baby yang bakal lahir ..muahh tq sis .... Tak leh sebut nama kot ? nanti korang serbu dia la pulak , hehe . 

Nota kaki : Sedapnyer menaip entri sambil makan kuih karas pemberian adish shida ...hihi

www.tips-fb.com

13 comments:

Peri PiA said...Reply To This Comment

cantik nya
tahniah LM :)

EZAN IDMA said...Reply To This Comment

wah bestnye dpt hadiah :)

ieda said...Reply To This Comment

alooor nak jugak kuih karas tuuu huhuh akak nie dah ngalahkan org preggy kan :)

cantik2 keronsang tuu .. syok kan bila ada rakan2 blogger yg x lupekan kite :)

akuanakpahang said...Reply To This Comment

Salam, cantik kerongsang tu :)

al-lavendari said...Reply To This Comment

rezeki baby kot !

JIJI YU said...Reply To This Comment

kerongsang tu kalo tarok kat songkok menawan jugak kan

sarah-najwan said...Reply To This Comment

murah rezeki awk ni..eehhee

saniah said...Reply To This Comment

miza..cantik hadiah2 yg miza dpt..tanda kasih kwn2 ya..bertuah miza.:)

nak tanya miza kenapa update miza tk muncul kat blog akak?emm mlm ni baru dpt tgk..rasanya smlm tkde lngsung..sunyinye tk dpt bc celoteh miza..

najihah sahami said...Reply To This Comment

aah la kak..update entry dari akak dan blogger berdot com xnaik kat bashboard. kak diana pun sama. huhu..kenapa ni??




untung akak disayangi. hehe

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

bertuah kami adikku

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...Reply To This Comment

bestnye dapat hadiah dari member2 blogger.. kejelesan melanda diri ku. :)

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

hehehe, murah rezeki mak yong yer..... :)

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

x habis lagi ke makan kuih tu...ish ish kat umah dah habis pun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...