Saturday, July 16, 2011

Lengkap Sudah - Barang Baby



Assalamualaikum...

Penat sungguh perkejar ke bandar . Lupa la hari ni hari sabtu , memang kereta banyak hari ni . Kebetulan ada ekspo durian pula hari ni ....jalan memang sesak . Sempat shopping barang baby je . Tak larat nak beli barangan ummi . Alhamdulillah ....semuanya selesai . Walau lambat lagi nak bersalin tapi kelengkapan baby dah selesai .
Walau pun kelahiran ni anak ke  - 4 namun memang sangat teruja nak sambut baby . Orang selalu kata ala...siapkan 2-3 pasang je baju baru , tapi LM memang sakan bershopping kali ni . Ops...bukan LM tapi encik suami yang sakan . Sebab dia yang borong sakan time sales kat qatar hari tu . Plan nak tengok - tengok je sekali borong tak ingat dunia . 


Bila barang baby dah lengkap hati pun senang . Nak bersalin awal 5 minggu ke ...7 minggu ke , tak kisah la . Sebab semua barang dah siap . Jangan bertangguh kerja kerana bila dah tiba waktu baby lahir bukan kita boleh tahan - tahan kan....hehe , ambil pengajaran dari kes aqilah yang lahir pre-mature dulu .
www.tips-fb.com

16 comments:

H.J said...Reply To This Comment

bestnyer dia..bakal dapat baby baru..congrate..hehe

JIJI YU said...Reply To This Comment

betanggoh kerje tu mmg memakan diri

Gee said...Reply To This Comment

weeee..bestnye...dah nak dapat baby..selamat menjadi ibu..gee nie pn bila la nak kawin nye..hehe

PinKy MoMMa said...Reply To This Comment

syukur...smua dah siap :)
jaga diri sis ye..
ku doakan smuanyer baik baik jer..dan slamat smuanye..

muahhhhh...

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

dah siap.. so tak payah fikir lagi lepas ni kan???

tomatokering :) said...Reply To This Comment

kena soping awal lah lepas ni .. ehh ';p

alhamdulillah Lm dah redy nnti taklah kalut ^^

Piasara said...Reply To This Comment

"ok..dah settle lega kan..senang hati..akk pun ada pengalaman ank ke5 dulu lahir awal dr tarikh jangka..apa pun takde lg..sbb konon awal lg...betul,satu apa pun takde..tp sbb ada msslh pernafasan,baby kena tahan..akk leh balik..ms tu lah kelam kabut cari semua kelengkapan..smga segalanya selamat yer..."

Lelord said...Reply To This Comment

wahhh bestnya

Kalamhati said...Reply To This Comment

Akak pun teruja je nak sambut anak sedara baru..hehe tak sabar lak rasanya..hehe yg penting semuanya selamat nnt..insyaAllah

Kak Aya said...Reply To This Comment

meti teruja kan, nak sambut baby baru..hmm lama tak ada baby

Dhana/戴安娜 said...Reply To This Comment

salam sahabat
wadouh senengnya nich dengan baby ya hehehe
oh ya lam kenal ya sekalian saye follow

forever love said...Reply To This Comment

tak saba nak tunggu baby ke 4 gak.. hehe.. mesti suke melawa gak nty

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

eloklah kalau dah ready kak!

deno said...Reply To This Comment

tak sabar nak tengok baby kaklydia nanti..!semoga semuanya selamat... amin! :)

CikMiMiey said...Reply To This Comment

besh nye menunggu kelahiran baby baru ye akak ..
semoga selamat semuanye nanti dan bakal melahirkan bby yang comell gitu :)

S-N-B said...Reply To This Comment

giveaway baru dilancarkan. jemput join untuk dapatkan cloth diaper free di: http://nurbaiya.blogspot.com/2011/08/aku-buat-giveaway-nihmai-la-join-ramai.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...