Monday, July 18, 2011

Lydiamiza . Com Telah Diremove



Assalamualaikum....




Hampir pukul 7 malam tadi setelah siap bagi anak - anak makan dapat call mengejut dari shida ...dia tanya kenapa blog LM dah ditutup . Dah kena remove . Uik ...naper ye ? 


LM cuba buka facebook dan tengok - tengok berderet orang pm . Dayang deno pelik blog akak dia dah tutup . Aduhh apa lah yang mampu LM jawab ? Baru je beli domain ...huhu . Cuba buka blog memang tak boleh ....so nak cakap apa ? Mira hussin dan mish pun tak dapat nak bantu ...so tenangkan diri dulu .


LM cuba draft entri ni...kalau berjaya di post...maknanya LM berjaya atasi semua ni..kalau tak berjaya maka....musnahla blog yang telah hampir setun ditubuhkan tu bersama semua follower tu..huhu . Jangan tanya siapa yang remove blog LM ....jangan tanya !!! Sedang berusaha mengatasi masalah ni .



www.tips-fb.com

25 comments:

Salim Harmanain said...Reply To This Comment

ok je.. :)

Bulan said...Reply To This Comment

dapat tgk nie kak :)

sarah-najwan said...Reply To This Comment

nape bole jd camtu?
ni akak bole buka nih..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

salim-tq...beberapa jam mmg kwn2 tak blh buka dan dia ckp blog dah kena remove.kwn2 semua kalut

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

bulan-tq sayang...beberapa jam tak blog takda td

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sarah najwan-hehe...mmg kwn2 msg fb dan siap call td kak..hehe.

diana said...Reply To This Comment

kenapa yang pakai domain selalu mengadapi masalah ye??

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...Reply To This Comment

wuaaaaaaaaa
camne cara akak recover balik ni??

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

ok je ni kak :)

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

aik??? pelik ni pelik :3 kak! msg zai sat!

Lelord said...Reply To This Comment

huishhh cam ngeri2 jek, seb bek ok dah ni

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

alhamdullilah.......

maknanya, adikku dah sattlekan masalah..
kak tak perasan pun.. maklumlah dr awal pagi pi hospital..

kalau blog LM tak ada......
ah !!! kacau

ku tak rela..

Jo Qusary said...Reply To This Comment

mungkin gangguan sementara?

Cheq Sue said...Reply To This Comment

alhamdulillah...dapat je :)

Kak Aya said...Reply To This Comment

sekarang dah ok nampaknya..

anamizu said...Reply To This Comment

ummi skang dah ok kot ^___^

forever love said...Reply To This Comment

ok dah nie.. ada je.

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

aik.ni dh ok dh kak.hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

ok jer skang neh.... haish, nak kena jaga penjaga domain neh, men remove2 jer...heeee

kiz said...Reply To This Comment

naseb baik dah leh...kalau tak tak dapat nak poyo dapat cendol free..

saniah said...Reply To This Comment

aikk.???? nasib baik dh kebah demam LM.com hehe...sabar dear

H.J said...Reply To This Comment

dah berjaya dah tuh..hehe

najihah sahami said...Reply To This Comment

haha..dah hilang mata ostrich tu eh kak..adoi..kelakar la akak ni. mmg blogger tegar owh..xleh hidup tak de blog kan kak..:)


lepas ni update sampai lunyai. haha

AH7 said...Reply To This Comment

ok jer...hehehe

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh lega dah boleh taraik nafas panjang..alhmdlah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...