Tuesday, July 19, 2011

Macam ni Punya Perangai Pun Ada



Assalamualaikum...



Maaf nak cerita satu hal kat sini . Sebenarnya sentap juga bila terperasan benda ni berlaku . Nak tau apa kes ? Camni ....sebenarnya beberapa bulan lalu LM ada join satu group blogger yang diundang oleh adik si blogger ni . Bila LM join group mereka so si kakak iaitu tuan punya group pun datang ziarah dan follow blog LM . LM pun masa rapat dengan ahli group tu pun selalu juga ziarah dan drop komen kat blognya setiap hari . Tapi bila dah tutup akaun fb untuk blogger tu terus tak masuk group tu lagi dan tak pergi ziarah blog kawan - kawan kat sana .


Nak jadi cerita ....beberapa hari lalu si kakak datang menyapa kat kotak jerit dan kata dah follow blog LM . Wahh terkejut juga LM . Sebab dia memang dah follow beberapa bulan lepas , LM ingat blog dia dan nama dia juga...huwaaa . dia ingat LM lupa dia ke ? Dia  unfollow LM dan follow semula . Kemudian jerit - jerit kata dah follow LM . 


Adoiii pening nak layan kerenah korang . Ikhlas la jika nak follow . Takmo follow tak payah la follow . Apa guna korang follow kalau tak lawat ke sini lagi ? LM mahukan persahabatan , pembaca dan pengomen . Itu saja ...bukan mau follower yang datang hanya sekali je..harap faham . 
www.tips-fb.com

20 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

tu la manusia zaman skg...rambut sama hitam hati lain2 tau...

laloque said...Reply To This Comment

hati org mcm2... bg makan hati unta sikit!

Mama AA's said...Reply To This Comment

mcm2 hal pulak... :)

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

ter-unfollow kot kak..

think +ve.. hehehheh

GreenJade said...Reply To This Comment

hehe mcm2 pesen..

sbb tu saye folo blk yg btol2 ikhlas nk bekawan jek. yg juz nk up trafic & tmbh fren list aje tu ..mintak maap jer ler noks..hehehe

ade gak yg juz jengok blog kite mcm touch n go & expect kite folo blk. pas folo komen2..nan ado respon pulek..haihhh

diana said...Reply To This Comment

follow setakat nak tambah follower dia je..
saya tak suka orang macam tu..
boleh buat sesuka hati..
erk...geram!!

waN Mohd Salim said...Reply To This Comment

lempang je akak

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

kak ayu pun kurang kenan dengan blogger seperti itu..

kalau berkawan biar ikhlas..
mmg sukar nak berkawan dgn ramai2..
tapi biarlah ikhlas...kan..kan

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

karang ambil award kat blog kak ya dik!!

putra suki said...Reply To This Comment

mcm tu pun ada. hehe. Chak! (^_^)

EZAN IDMA said...Reply To This Comment

ngade tol dorg tuh

suhaili sarif said...Reply To This Comment

kakak,memang aneh
ada jugak ya pesen mcm nie.huhu
mst die lupa penah follow and unfollow akk.sbb 2 ckp cmtue.huhu

rugi betul siapa tak kwn dgan akak.hehe

Mrs.Yie said...Reply To This Comment

huh..akak memang x suka la kalau blogger x ikhlas macam tu..tah apa2 je kan..ada pulak main unfollow bagai? adoi..macam ni orang pun ada ke? ish..x sesuai..

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

haiii adeh laaaa....memang ada yang camtu ye.....hurmmm tak best la camtu....

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

lahhhh sbb akk keluar group tu dye unfollow lah eh.kelakar,dye ingat akk tak perasan kot.

Muhammad Burn said...Reply To This Comment

ramai yg x ikhlas sbnrnya... ada yg dtg, smata sbb nk kita dtg balik. biarla. nk bt camana kan...

najihah sahami said...Reply To This Comment

hoho....macam2 ragam manusia deh..adoi...

caliph shuriken said...Reply To This Comment

kdg2 mcm btambah folo tu.. pastu mcm kurang.. nti tgk balik btambah plak.. last2 mlas pikir, huh...

Kak Aya said...Reply To This Comment

betul tu LM, nak follow biar seikhlas hati.

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

kalau wani kan, mesti nak singgah jugak blog yg kita follow tu...at least sekali smggu ke (ni kalau dia jarang dtg blog kita la)

tp byk jumpa blogger yg follow sebab nk kita follow balik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...