Tuesday, July 5, 2011

Rezeki - BE Lagi



Assalamualaikum...
Sejak berdot com memang LM rasa sakit sikit . Alexa memang susah nak bagi cun . Pendek kata memang kena mula dari bawah . Bagi rakan yang trafik cun takpe lah  , memang kejap je dah okey . Tapi LM ni ? Dulu ada ngadu kat blogger senior ni , dia tak bagi panggil sifu atau otai so kita panggil dia senior lah ye . Dia kata nak laju - laju nak kejar apa ? Aduhh memang panas punggung nak bagi alexa chantek !


Bukan masalah alexa juga , BE pun tak dapat  . Tunggu BE baru buat hati geram dan nak merajuk pun ada . so memang malas nak pikir . Tapi dah memang rezeki kot ? Pakcik nuffnang tau dah merajuk , so dia bagi BE ke - 9 semalam . Tengok - tengok dah ada...


Tq pakcik nuffnang...tak minta - minta pun , tapi hargai rezeki ni . Iklan Proton Inspira Test Drive 

www.tips-fb.com

37 comments:

laskar pelangi said...Reply To This Comment

tahniah kak =)

sha a.s said...Reply To This Comment

ehehe...rezeki :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

tahniah kak.. kita pun 2 3 bulan lepas takde BE tak tau apa sebab. Baru bulan ni 3 BE masuk.. rezeki

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

x prnh dpt BE.. :)

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

tahniah...........

saiazuan said...Reply To This Comment

waaa murah rezeki LM.. :)


http://eleventx.blogspot.com/2011/07/jom-join.html

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

tahniah kak..:)

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

wahhh..tahniah2...dapat pun...heheheh..

suhaili sarif said...Reply To This Comment

kakak betul kak
sejak berdot com x dpt BE pun
saya siap hntr tiket konon2 nk taula kenapa da lama x dpt.hehe
congratz ya kak
waa leh r pakai inspira pasni.hehe

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

tahniah kak...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

laskar-tq adik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sha-rezeki yg ditgu2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

cik lekit-adik yg entri kencang pun lama tak dpt ke?akak mmg geram gak tak dpt lama..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

bambam-sabar ye..akan dpt la tu tak lama lg

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

shida-tq shida

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

saiazuan-tq..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

FS-tq adik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sunah..tq adik cumil..lama akak tgu..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

suhaili-hehe..tau pun.akak awal sket je dr siti kan?mmg lama kan?

tak mo lah inspira..tak minat!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

zalin-tq adik

dayang said...Reply To This Comment

congrats kak, share2 lah apa petua nak dpt BE ni..huhu... :)

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

ok lah.wan ni berbulan dah tak dapat.update survey tiap minggu.

S..U..D..@..I..S said...Reply To This Comment

bestnya huhu..nak juga nak ngadu ngan en nuff

Peri PiA said...Reply To This Comment

tahniah LM :)

sarah-najwan said...Reply To This Comment

akak pom ade gak iklan tu sbg BE...tapi mcm xpenah nmpk dok joget2 kat blog..income pun ciput sen ajo..ehehehe

tapi xkisahlah..ade BE atu tak..berblog totap jalannnnnn..hehehe

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

tahniah kak, heee, rezeki anak-anak tu. :)

bersama kak Es said...Reply To This Comment

wahh tahniahhhhh...

S.U.F.E.E.N.A.N said...Reply To This Comment

Salam miza,
Baca entry miza ni baru teragak nak cek BE sendiri..rupanya adala sikit rm3.25..hehehe..(berkurun dh tak cek..betapa laaaa hai..:P)

Tahniah miza..sikit2 lama2 jadi gunung kan..:)

Zairie Husin said...Reply To This Comment

pernah terbaca satu ayat nie di one of blog.. tak ingat dah blog apa..

"jangan berblog kerana duit.. sebab kita pasti kecewa bila tidak kecapinya.. "


hppy blogging..! :D

simply nana said...Reply To This Comment

wah....tahniah..kte ni pasang je nuffnang tp x brape tau sgt part2 nie..hu3

Iza said...Reply To This Comment

Assalam..
Tahniah..

JIJI YU said...Reply To This Comment

cemburunye..ehehe

Kalamhati said...Reply To This Comment

Akak dpt gak tp ciput je gerak..adik baru dpt pun dah 74 sen..rezeki adik tu

Syafiqah Arina said...Reply To This Comment

kalau ramai yg kecewa dengan BE.. join arina join kempen ni nak?
bole menang phone HTC, Canon EOD 506D, n iPad2!!!

http://syafiqaharina.blogspot.com/2011/07/join-churpchurp-nightrace-dan-menang.html

eiela said...Reply To This Comment

wah,,tahniah rezeki tuh. hehe

Latest Entri :
Sakit Kepala

gedek! said...Reply To This Comment

Whaaa!

Belanja pizza..?

Kak Aya said...Reply To This Comment

tahniah LM!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...