Saturday, July 16, 2011

Salam Ceria



Assalamualaikum...


Salam ceria di hari sabtu . Apa plan hari ni ? Wahh LM sendiri sebenarnya kalau boleh nak bermalas - malas saja hari ni . Tapi kena keluar juga dari sarang kot? hehe...hari ni pagi - pagi dan masak mee goreng mamak tuk anak - anak ,post sket kat wall fb encik hubby ...then masak sambal udang petai sket . 

Hari ni kena gagahkan diri nak shopping sket barang baby dan peribadi yang belum lengkap untuk persediaan bersalin nanti . Tak banyak pun cuma tertangguh dari sehari ke sehari . PA (adik ku ) ada balik dari kampus so dia adalah nak teman untuk aktiviti mengempiskan wallet hari ni . Dah lama tak ke bandar rasanya . Kalau tak silap dah 2 minggu tak shopping kat bandar . Jimat kan ? hehe..bukan jimat , tapi malas nak keluar . 


Semua malas nak buat sekarang ni , shopping online pun makin malas . Kalau duduk rumah sendiri memang tak boleh buka blog shopping - shopping ni , slow ....so nak tatap gambar pun tak dapat . Memang jimat bila tak tengok gambar so takyah la beli kan ? hehehe...
Okeylah..time untuk berskype dengan encik suami...da~~~
www.tips-fb.com

16 comments:

bersama kak Es said...Reply To This Comment

waaaahh..habis la barang2 kat bandar tu LM turunnnn hehhee

Gee said...Reply To This Comment

wah..jaga diri ya..hehe

eiela said...Reply To This Comment

salam kak..
bestnya shopping barang baby, memang mengempiskan wallet tuh. take care.

simply nana said...Reply To This Comment

sedapnya mee goreng mamak...nakkkk

Darkbatman said...Reply To This Comment

mesti dh sarat ne..jaga baby 2 elok2.. :D

suhaili sarif said...Reply To This Comment

sweetnya berskype.hehe

akak,selamat bersopink.
weeeeeeeee
teringinnya nak sopink barang baby
tmpt baby paling best sbb wangi je
baju pun comel comel
alahai!!!!!!!

sarah-najwan said...Reply To This Comment

selamat mengempiskan purse deh..

Mohamadazhan.com said...Reply To This Comment

salam kak, selamat meyambut kelahiran baru ya =)

jemputan ke Contest Aku Berpuisi ke rumah saya =)

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

saya pun igt esok nak nak sambung pencarian brg2 baby.. brg2 ibu tak tahu lak apa nak di beli.

diana said...Reply To This Comment

selamat bershopping ye LM...:)

JIJI YU said...Reply To This Comment

baghu je lepas mengempiskan wallet sampai terkombang kempis perut saya kak

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

jagalah bandar tu kak LM nak kempiskan wallet dia, heee. :)

H.J said...Reply To This Comment

kim salam kt hubby yer,,haha

Kak Aya said...Reply To This Comment

selamat bershopping ye LM.

amirah said...Reply To This Comment

selamat bersalin nanti ya

Kalamhati said...Reply To This Comment

yg penting LM sihat..
jaga diri elok2 tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...