Tuesday, July 19, 2011

Saya Pilih 3 Blog Ni , Ben


Santai Bersama BEN ASHAARI


Assalamualaikum...


LM pilih 3 blog utama yang wajib disinggah setiap hari dalam banyak - banyak blog yang tersenarai . Sebenarnya lebih dari 3 ...tapi encik ben minta 3 je ..so LM bagi 3 blog saja kat sini .


1. LM pilih blog kak Es 
- Blog kak es ni memang akan jadi persinggahan LM setiap hari jika berblogging . Blog yang banyak menceritakan isu semasa dan pelbagai kisah..Kak Es salah seorang rakan blogger yang rajin ziarah dan ambik berat tentang diri LM juga...tq kak es..


2. Blog H.J
- LM pilih blog ni ...suatu blog santai yang sesuai disinggah bila - bila masa . H.J adalah blogger baru yang rajin datang ziarah ke entri - entri LM sejak akhir - akhir ini .


3. Blog Siti Suhaili
-Blog yang akan LM singgah bila on9 juga . Adik sorang ni memang penyayang dan mengambil berat.Blog cikgu muda ni memang sesuai untuk kita singgah bagi mendapatkan info terkini dan hiburan juga .


tu je 3 blog yang diminta...banyak lagi sebenarnya blog pilihan seharian LM ...tp kena ikut perintah la kan ? hehe
www.tips-fb.com

9 comments:

bersama kak Es said...Reply To This Comment

blog Hidup Itu Indah sentiasa dihati ka es... macam tu jugak tuannya yg comot tu hahaha
kalau tak ke blog mesti gi tgk kat status.. sihat ke, marah ke, exhausted ke...

LM juga banyak mengIndaHkan hari2 kak Es :D

Sayang dik como ketat ketat

Niena Pengembara Ilahi said...Reply To This Comment

H.J tu ubibadok hehe

fahmie firas said...Reply To This Comment

daripada segmen Ben Ashaari jugak :)
Singgah sini dan follow..
nice blog :)
kalau free jemput singgah ke blog saya, boleh bg nasihat or comment.

http://fahmiefiras.blogspot.com/

sarah-najwan said...Reply To This Comment

bagus2..entry ni jgk sbg pengahrgaan kpd blogger yg tersenarai..

Hanis Azla said...Reply To This Comment

setiap blog itu ada keistimewaannya yg tersendiri kan.. mcm blog LM ni juga..

Adzrien Shoppe said...Reply To This Comment

blog kak Es mmg ramai peminat tu..

Shehan Ismail said...Reply To This Comment

terjah sni dr segmen bro ben.. ;p

suhaili sarif said...Reply To This Comment

pemsannnnnn..
kakak,sangat sangat terharu
nak nangis T_______T

terima kasih banyak2 kakak
rasa sangat2 dihargai
terima kasih
terima kasih
terima kasih

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

tiga2 dikenali!!! yeyy!! dorang memang best!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...