Tuesday, July 26, 2011

Segarnya Badan



Assalamualaikum....

Hari ni demam semakin pulih, tengah hari terus rasa sangat sihat. So plan nak gi urut badan yang sakit-sakit tu, gi rasa perut sket la. Call bidan tu dia kata free je,so LM pun terus la gi sana. Bonda kata nak teman...so chantek!


Balik dari berurut gi cucuk duit yang tak menipis kat dompet tu. Beli barang dan terus buat juadah minum petang. Minum petang ni dengan juadah roti sardin gulung. Berjaya juga LM buat hari ni. Bukan tak mau beli..tapi tak sedap. Dah la kat kedai celup tepung...kalau buat sendiri lembut sebab roti dikukus dan celup telur..nyum nyum !!!


Lawan dengan kopi o panas syok!!!Badan dah segar...berpeluh-peluh. Alhamdulillah ...
www.tips-fb.com

4 comments:

suhaili sarif said...Reply To This Comment

celum telur??
mula2 kena celup pastu kena cium ke kak roti 2?hehe..gurau je..

alhamdulillah...bestnya kena urut...
sy x penah.mest best tp sure sy jerit2 dl.hhaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

akak suka kena urut..lega rasa urat..hihi

aduhh typo lg.tq siti.mata siti laju jek nmpk kan?

H.J said...Reply To This Comment

pakai ogawa je kak..haha

Wyna Nubies said...Reply To This Comment

As Salam,

x geli ke kena urut..huhu~
xsanggup!!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...