Saturday, July 2, 2011

Selamat Pagi Sabtu ...



Assalamalaikum...
Salam Ceria buat semua ....moga hari ni ceria dengan sinar suria yang indah . Tak mo la hujan ke atau mendung . LM nak gerak ke Melaka pagi ni nak check - up . Jika cuaca tak baik tak syok la perjalanan kan ? Cepat pergi cepat boleh balik , sebab urusan lampu bilik ni yang rosak belum selesai . 


 Paling tak best pergi check kandungan tanpa suami di sini . Korang suker tak ? Tak suker kan ? Masa scan ....masa perbincangan kalau boleh kita mau bersama dengan suami ...haishhh mula lah nak emo tu . Hahaha...okey lah..LM nak teruskan bersiap sebab perjalanan makan masa sejam setengah dari segamat ke sana ...babai ~~
www.tips-fb.com

20 comments:

AMMAR YASIR said...Reply To This Comment

Hati-hati jalan.... Jangan sedih2...

Подтверждаю said...Reply To This Comment

wa'alaikummussalam...
selamat pagi kak~

sini hujan. hehe~
erk. dari segamat. kenapa sampai ke melaka? huhu..

sabar je kak.ngandung yang akan datang nanti, mana tahu suami akak dapat pulang bersama

=)

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

semoga selamat sepanjang perjalanan pergi dan balik serta dipermudahkan segala urusan hari ni..

JIJI YU said...Reply To This Comment

hehe..mmg pompuan tak suke ek.baghu tau ni

LiFe KaMi said...Reply To This Comment

masa scan baby tu kena ada dua2 baru feeling tu dapat rasa..
teringat plak kami masa scan baby mula2 dulu..terharu..:)

bersama kak Es said...Reply To This Comment

kak Es pun tak selalu suami dapat tak temankan kalau dia ada urusan. Tak pe .. nanti berkumpul semula ok. Jangan risau ... jangan bersedey2

Take care ok

ieda said...Reply To This Comment

dik ada2 situasi tuu bila kite perlukan suami disisi , bila dia ada syukur sgt2 tapi bila dia x der kita kena akur .. nak buat mcm mana kan .. nak tanye syok tuu memang x syok ..

akak masa preggy most of the time akak ke klinik sorang2 .. jarang sgt hubby teman kan .. dia da pun bila dah nak bersalin .. sehinggalah urusan anak2 di sek .. kebanyakannya akak yg buat , dari daftar sehinggalah 1st day sek .. dia cuma ada bila ambil report card .. tu pun dah syukur sgt2 :(

eiela said...Reply To This Comment

jauhnya buat check up kak.

Latest Entri :
Seram : Pengalaman Pertama Kali Dengan “Si Dia”

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...Reply To This Comment

sedihkan?

tp xpe, asben akak sentiasa dalam hati..mana2 akak pegi pon akak bawa dia bersama

Peri PiA said...Reply To This Comment

LM kena berdikari keja,kuatkan semangat k :)

sha a.s said...Reply To This Comment

kalau rezeki sha smpi utk preggy nnt, semestinya nk g check up dgn cik suami kak :)

Hamba Ilahi said...Reply To This Comment

selamat pagi kak lydia..

saya exam petang ni, doakan saya ya.

:)

kakchik@ella said...Reply To This Comment

Adik ... jaga diri eh.

najihah sahami said...Reply To This Comment

hehe...xpenah rasa la pulak pegi scan tanpa suami. sebab tak kawen lagi kak..hehe...tp boleh bayang la kejanggalan tu. xpe2. semuanya selamat. t balik terus p skype ngn encik suami eh. hehe.

diana said...Reply To This Comment

kenapa jauh sangat check nye??

Solihin Zubir said...Reply To This Comment

kesiannya terpaksa berjauhan dgn suami.. huhui..

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

mesti sentiasa rindukan kak???takpe......barulah lagi kuat rasa cinta kan?;)

Kalamhati said...Reply To This Comment

Tabahkan hati wahai adikku..=)

ejulz said...Reply To This Comment

kesian akak g sorang2.. abg pun mesti sedih sbb x dpt temankan akak.. semoga sihat slalu ye kak.. sory lama dah x komen sini.. kat ofis x blh bukak dot.com.. blogspot je blh..

Nini Hartini said...Reply To This Comment

LM, kenapa jauh sgt perginya???

Heart In A Cage
.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...