Saturday, July 2, 2011

Selesai Sudah



Assalamualaikum...
Alhamdulillah selesai sudah semua urusan . Sampai rumah sekitar jam 12.30 tadi . Dapat suntikan kancing gigi sekali , rela serah diri kat doktor tu dari kat klinik kerajaan . Tak pasal - pasal bengkak tangan ku dikerjakan nanti . Sedapnyer kena cucuk..haha . Lenguh gak tangan ni . Silap bagi tangan la..patutnya bagi tangan kanan sebab LM kuat buat kerja pakai tangan kiri . Memang letih , ramai juga patient hari ni . Balik je terus gi kedai lampu ...minta orang tu  datang repair lampu bilik yang rosak . Tapi dah tunggu 30 minit ni masih tak sampai juga . 


Harap sangat dia datang repair cepat , nak gi rumah mak . Malam ni mak kenduri . Guling - guling jap la sementara tunggu cina tu datang repair . Memang rasa penat yang teramat sangat ...huhu .

Nota kaki : Sangat  puas hati , harga sangat perpatutan  , layanan mesra , doktor sangat baik dan keselesaan terjaga . Tahniah Hospital Pantai Melaka  . Cuma terlalu ramai patient hari ni dan parking pun penuh . 
www.tips-fb.com

10 comments:

Hamba Ilahi said...Reply To This Comment

erm..kalau layanan baik memang orang suka..

kak lydia, jom promote segmen dan cara dapatkan 1000 follower dalam masa sebulan kat blog saya.

payah betul nak dapat penyertaan..

ieda said...Reply To This Comment

aah dik lepas cucuk sakit kan .. ras cam bengkak tuu ..
sapu minyak gamat dik .. insyaallah reda nanti :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...Reply To This Comment

moge akak cepat sihat..baru teringat akak dah ada kat malaysia ..hehe..

NOOR FATIN said...Reply To This Comment

semoga cepat sembuh. hilang rasa sakit bila dilayan elok :)

sergeant keroro said...Reply To This Comment

hospital pantai memang best layanan :)

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

kakak comot kidal ye?

Mohamadazhan.com said...Reply To This Comment

semoga cepat sembuh dan kembali cergas seperti biasa =)

caliph shuriken said...Reply To This Comment

smoga cpat sembuh.. hepi weekend sis ^^

latest en3: tanya sama pokok

Nini Hartini said...Reply To This Comment

LM kidal keee???

Heart In A Cage
.

Peri PiA said...Reply To This Comment

kena cucuk ye,alahai


Alhamdulillah
LM rehat ye,oo nti bersalin kat pantai ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...