Sunday, July 10, 2011

Semuanya Mudah - Syukurlah



Alhamdulillah , semuanya mudah bagiku buat hari ni . Terasa sangat keletihan hari ni . So lepak je kat rumah , dah petang baru pulang ke  rumah bonda . Pergi bayar duit upah langsir , hantar tempahan baju raya anak - anak gadis ku dan terus mencari pisang tanduk masak . 


Mencari pisang masak bukan mudah pun kalau kat segamat ni . Syukurlah mudah je cari satu kedai dah jumpa . Maisarah teringin nak makan pengat pisang , cari pisang nangka masak takda , so beli je pisang tanduk . Beli pisang nipah sikit dan tembikai juga . Wahh suka sangat ....mudah dan murah .

Memang keletihan...malam ni boleh tidur awal sikit kot ? hehe..cakap je awal , paling awal pun 1.30 pagi baru mata ni nak lelap .

www.tips-fb.com

15 comments:

akmaL said...Reply To This Comment

sedapnye pengat pisang XD

Far8 budak baik said...Reply To This Comment

rindu gile kat akak..
peh peh poser belum lagi dah
beli baju raya..
nk jugakk..
hahaha

emak kat rumah ni dah sebok wat kuih raya..haha

Kalamhati said...Reply To This Comment

Alhamdulillah..Allah permudahkan urusan hidup LM..berkat baby kt dalam tu..=)

hawiz said...Reply To This Comment

waa........lama xmkn pengat pisang...hurmm...suke2

najihah sahami said...Reply To This Comment

1.30 pagi? nape lambat sgt kak?

JIJI YU said...Reply To This Comment

hamboi dah tempah langsir raya

al-lavendari said...Reply To This Comment

uncle pun suka pengat .. yelah nak dapat pingat susah ! hehe

Lelord said...Reply To This Comment

wahhh sedapnya pengat pisang

sarah-najwan said...Reply To This Comment

anak akak pom request pengat pisang..tapi xbuat lagi..tgk esok lusa lah..

akak xpenah berjaga smpai kul 1.30am..paling lewat tdo..kul 12..tu pun jrg2..akak tido awl..kol 10 kdg2 da tido..hehe

HAKMI said...Reply To This Comment

orang dah start feeling raya ke?

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kalau kakak pukul 1:30 pagi dah mimpi dik... Jangan malam sangat tidur LM. Ada baby tu kena jagalah kesihatan ye....

gedek! said...Reply To This Comment

jangan tido lambat...

(eceh.. ajar orang la pulak!)

Piasara said...Reply To This Comment

"Alhamdulillah,semoga segala urusan harian kita sentiasa di permudahkan..Amin!Pengat pisang...sedapnya.."

Peri PiA said...Reply To This Comment

Alhmadulillah :),nk sikit hihi

haip ,jgn tido lwt sgt k

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

semoga ALLAH permudahkan urusan akak pada hari mendatang juga, amin. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...