Tuesday, July 12, 2011

Takda Masa Nak Gurau !



Assalamualaikum....

Kelmarin berukban meksis ni meragam . Langsung tak boleh nak buat video call ngan hubby . Anak - anak mogok je ..., tapi still boleh chatting la . Malam tadi boleh buat video call walau asik putus - putus sampai jam 2.30 pagi . 
Menyakitkan hati dari jam 9 pagi sampai 12 tadi langsung tak boleh guna , angin ku naik la...dah la bayar mahal , 70 hengget pun duit gak tau . Sakit jiwa...dah la guna time malam dan pagi je , pastu gi umah bonda pakai bonda punya streamyx .


Bila entri tadi ramai yang suruh tukar ke celcom LM kemas - kemas nak ke bandar cari "beruk" baru . Sebelum terminate cuba sekali lagi , haishh ...okey la pulak ? Ello meksis , saya takda masa nak gurau - gurau . Last year 2 minggu beruk ni meragam , tahun ni kalau gurau - gurau camni lagi ...siap la . 
Kalau setakat 40-50 ringgit saya tak kisah sangat , ni dah la 70 lebih pun masih meragam memang sangat sakit hati . Kalau berani meragam la lagi  . Memang lepas ni kena cari beruk baru kalau meragam .Ummi boleh sabar , tapi anak - anak pasti nak berbual dan tengok wajah ayah mereka tiap malam . So takmo main gurau kasar - kasar okey meksis !
www.tips-fb.com

17 comments:

laloque said...Reply To This Comment

takutttt... acik tu dah nak bertukar ijo!

Wanzi said...Reply To This Comment

itulah masalahnya kalau guna 'beruk' yg pandai it.... saya dah berapa banyak tukar 'beruk' dah sama juga asyik meragam.... bila call agen 'beruk' semua kata line ok... tapi apa yg ok tak tau... duit kuar adalah... sabar jelah LM...

sarah-najwan said...Reply To This Comment

nape xamik strimik..laju terus utk video call..

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

hish, main gurau2 gak dia ye kak comot..cer geletek sikit... ahahaha~

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

ehem2...jgn la marah2 dik...rindu sgt kat cinta hati ye...sabo2...

tomatokering :) said...Reply To This Comment

celcom pon sama LM .. baik guna unifi ke .. streamyx .. huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

laloque-tau takut..mesti nisa tgk nak ambkgmbr acik ijou ni..haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

wanzi-tq ...mmg camtulah naseb bila blk bercuti.blk tak lama..sokena byk sabar je la

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sarah najwan-adik blk setahun sebulan sua je sis..tak berbaloi la pulak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sunah-haha..dia tak tgk angin kak comot lagi..kena geletek br dia tau

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ladyzul-haha...mmg dah bertukar ijau ni kak..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

tomato-ta adik..ramai kwn segamat ni ckp celcom pun hampeh..slmt tak beli tadi..stremyx tak mo la..akak blk smpi raya je ni..rugi lak

suhaili sarif said...Reply To This Comment

kakak,akak pakai maxis ya?
2la,die rsanya ikut kwsn juga..tmpt sy maxis ok celcom x ok
tp mmg kalo laju,lajula dia.kalo x slow btul,uhuhu

H.J said...Reply To This Comment

rendam air panas je modem tu..kasi lembut sikit

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

so far pakai meksis ok lagi..hehe alhamdulillah...

Peri PiA said...Reply To This Comment

LM saba byk2 ok,fuhhh

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

yeay celcom besh =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...