Sunday, July 24, 2011

Thank You Allah- Ku Tersenyum Kembali


Gambar Bayi Comel


Assalamualaikum...

Tq Allah...syukur Alhamdulillah diberi kesempatan untuk bernafas lagi pada hari ini. Demam teruk dari Jumaat memang amat merisaukan diri. Demam sehingga tak mampu ku bangun mengurus diri sendiri,asik pitam dan pening dan akhirnya tido je lah sepanjang hari masa demam tu.


Terima kasih atas doa  kalian semua. Akhirnya bangun pagi ni perkara pertama yang mampu ku lakukan adalah tersenyum. Mungkin dah 2 hari tak senyum kot? Syukurlah..rasa lebih sihat hari ni,lebih bertenaga dan demam pun semakin berkurang. Tiada rasa seram sejuk atau gigil seperti 2 hari lepas.


Hari ni nak terus senyum dan senyum...hihi. Semangat melalui hari mendatang. Perlu minum air banyak-banyak, takmo demam lagi...perlu bla bla bla...hehe. Terima kasih buat insan tersayang yang bisa membuat ku tersenyum hari ni. Sesungguhnya HIDUP ITU INDAH!
www.tips-fb.com

15 comments:

H.J said...Reply To This Comment

jaga diri ye kak LM

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

alhamdullilah, tersenyum lebar kak baca entry ini...

maaf sayang.. kak mmg tak sempat nak call atau tanya khabar kamu..

sibuk hujung minggu...

dik, betul tu.. minum air masak banyak2 ya

AMMAR YASIR said...Reply To This Comment

Akak jaga kesihatan tu. Bnyakkan minum air masak k. Cuaca sekarang ni mudah buat orang demam.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

kena bykkan rehat juga ya...itu yg paling penting....

exora said...Reply To This Comment

alhamdulillah..dah sihat yer..

muz said...Reply To This Comment

jaga kesihatan awak ye...

sarah-najwan said...Reply To This Comment

alhamdulillah da sembuh..
take care lps ni..jgn paksa diri nk jaln2 byk sgt..bykkan rehat..mkn ikut time..buat keje slow2..

haaa..kan mak nenek da berleter....hehehe

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

hope u'll always smile kak..
Always pray for ur happiness ;)

EE said...Reply To This Comment

syukur..yup hidup itu indah seindah blog ni,title blog ni and tuan blog ni.huhu..

bersama kak Es said...Reply To This Comment

senyuman mu amat bermakna mengindahkan hari2 yang menjelma... cewahhh!!

moga cepat sembuh dik~
take care

masmurni said...Reply To This Comment

Alhamdulillah.. :)

Kalamhati said...Reply To This Comment

Alhamdulillah..gald to hear adik dh sihat..=)

forever love said...Reply To This Comment

alhamdulillah.. ummi dah sihat kembali. hehe.. jaga diri taw

caliph shuriken said...Reply To This Comment

alhamdullilah dh smkin sehat ^^

diana said...Reply To This Comment

senyum2 kat sini..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...