Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday -2#






Nota Kaki : Salah satu destinasi impian . Teringin sangat nak berehat di sana . Pulau Sibuan , Semporna Sabah .
www.tips-fb.com

20 comments:

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

kak, sy pun berangan nak ke sini....tapi tak tahulah bila =.=''

Diana @ bilakukatacinta said...Reply To This Comment

bestnye kalau dpt p....yok g sesame..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

FS-amat tenang dan cantik ...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

diana-jom2..kita gi berdua je pun takpa

anamizu said...Reply To This Comment

wahh besnye..
mudah2an tercapai nanti ummi ^__^

H.J said...Reply To This Comment

bertiga pom ok jgak.hak3

Mrs.Yie said...Reply To This Comment

cantiknyeeee....lebih kurang macam pulau kapas yg akak pegi hari tu.. :)

JIJI YU said...Reply To This Comment

best ni wat photoshoot

lagenda said...Reply To This Comment

nnt nk ikut LM!

Kakzakie said...Reply To This Comment

Membayangkan diri duduk di sampan dgn air yg jernih. Fantastic!! cantik sangat dik....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

nak itut.....

Niena Pengembara Ilahi said...Reply To This Comment

Subhanallah! canytiknya...sgt teruja tgk

diana said...Reply To This Comment

lawa sampan..:p

BRO_MONDAY said...Reply To This Comment

sis LM : cantik+tenang+indah...syukur dengan kejadian Yang Maha Esa...

p/s : bulan 1/2012 nanti insyaAllah ai sefemili bersama rakan² akan ada trip ke Sarawak...ticket flight pun wife ai dah booking awal tahun aritu...harap asroL KAMPUNG KAMEQ akan bagi tips apa² je...beliau kan oram sana dan bekerja di sini...koh koh koh

Qaseh dalia adelia said...Reply To This Comment

suka dengan tempat yg ade laut .. bes kan sis bercuti ..nnt ajak husben sis p sana ye

Aimifiqa said...Reply To This Comment

indahnya pmandangan di sana, teringin plak ke sana juga. hee

forever love said...Reply To This Comment

jom pi sana

siti kektus said...Reply To This Comment

seronok2!!

kalau lah berpeluang ke sini kak. ;)

nuwairani ismail said...Reply To This Comment

selalu pergi semporna. tapi tak pernah sampai sini. setakat pulau mabul je...

Halimatun Sa'adiah said...Reply To This Comment

sy pon sgt tingin g sne...
chantek sgt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...