Wednesday, August 17, 2011

Kopi Inspira Dara-KakD



Assalamualaikum...

Alhamdulillah tadi LM menerima sekotak barangan dari makencikladyzul aka KakD. Sebenarnya dah lama kakD nak bagi LM rasa kopi kegemaran dia ni, tapi sebab LM mengandung tak dapat la rasa kehebatan kopi dia ni. Sebelum balik ke Qatar kakD bagi LM test kehebatan kopi ni. 


Tengah hari tadi barangan yang kakD kirim selamat sampai. KakD kata dia nak kirim sampel, tapi rupanya yang sampai bukan sampel sepeket..tapi sekotak kopi inspira dara dan sekotak kopi Aroma Asia. Malam ni dah rasa secawan kopi yang sangat menyegarkan badan LM yang sangat lesu hari ni. Terima kasih buat kakD yang sudi berkongsi kehebatan kopi ni bersama LM. Nanti adik order lagi ye kakD, sedap!!!


Nak tau apa kehebatan kopi Inspira Dara? cuba klik SINI.
www.tips-fb.com

18 comments:

bersama kak Es said...Reply To This Comment

uisshhh...kopi!!!
kak es pun suka kopi. nnti nak kena try jugak ni :)

diana said...Reply To This Comment

tak aci!!
nak jugak..:p

kakchik@ella said...Reply To This Comment

akak pun peminat kopi. Adik, raya ke 2 nanti kita jumpa eh.

Kalamhati said...Reply To This Comment

huik mcm best je ni adik..

H.J said...Reply To This Comment

saya boleh minum ke tak kak LM?

Kak Aya said...Reply To This Comment

nampak mcm sedap je kopi ni, mesti kena cuba juga ni..

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

nak 1 kak!

exora said...Reply To This Comment

pernah dgr kopi inspira..tp x pnh rasa..

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie said...Reply To This Comment

saya pun coffee lover...wah bestnya...rasa dia ok tak sis?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

huihs TERHARU sgt2 siap buat N3 lg...
tq ya dik...

mari2 sapa yg nak mencuba....*siap promot lg tu*

Isteri Encek Bard said...Reply To This Comment

wahhhh cam kereta lak kak

JIJI YU said...Reply To This Comment

lawak2 le nama kopi sekang

jeragang said...Reply To This Comment

hebat sangat ke kopi nie....

tomatokering :) said...Reply To This Comment

wahhhh huk puasa ni T_T

D_08 said...Reply To This Comment

awok satu je.....kopi awok tak bulih minum malam...
kompem awok tak bulih tido....

Nini Hartini said...Reply To This Comment

kopi ni sesuai untuk org pantang ke kak?

lama x singgah sini. LM pn nmpk ceria je skrg...Eloklah...

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

yang!!!!!!

kak tak pernah minum kopi.. tak tertelan lah dik, kalau minum gak, sure nampak kunang2... bintang2..
hahhahah

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

rara boleh minum x kak.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...