Monday, September 19, 2011

Menu ?



Assalamualaikum....


Hari ni pening dah nak masak apa . Ayam baru semalam, ikan budak- budak ni tak layan. Stok lauk memang terhad...malas nak kumpul banyak dalam peti tu. So...hari ni dalam kelam kabut ngan baby, LM buat menu ni je.





Lontong...gambar LM ambik dari sini . Malas nak snap gambar.


Tukar selera sekali sekala...lagi pun kan LM baru nak raya, hari tu dalam pantang..hehe
www.tips-fb.com

21 comments:

Scarlett O'Hara said...Reply To This Comment

Lontong paling senang nak buat.Lagi pun makanan sihat tu sbb banyak sayur.

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

aik, ala..nak gambo kakak comot punya.. hhehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

bestnya akak dah merdekaraya.. kita ni jauh perjalanan lg.. ada lbh krg 2 mggu lg

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

scarlett-tu la..sayur je penuh..nyum2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sunah-hehe...tak cukup masa nak upload..entri pun autopublish

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

suria lekat lekit-hehe..duk pantang elok2 na...

diana said...Reply To This Comment

dalam umah ni saya je makan lontong..
sebab tu tak pernah buat...
suka lonrong yang bubub kacang panjang banyak2..
sedap..
tauhu pun..heheh

ieda said...Reply To This Comment

wah memang sedap .. kalau LM snap pic dari LM buat sendiri sure lagi nampak sedap :)

ijatnuar87 said...Reply To This Comment

wahwahwah...baru nak beraya kak ek...xper,raya sebulan kan...(bagi org yang pose sebulan la,hehehehe)gurau jek

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

diana-mmg sedap klu ada byk tauhu.hehe.klu awak sorang je yg mkn tak berbaloi lak nak buat sendiri kan?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ieda-hehe..tu la kak, sedap tp nak snap dan upload gmbr masa terbatas skrg ni.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ijatnuar-hihi...akak br nk raya.jgn jeles dik

Kak Aya said...Reply To This Comment

nampak sedap tp kak aya tak suka lontong..kadang2 jeles tengok org makan beria2, kita mcm tak dpt nak telan.

anamizu said...Reply To This Comment

bila ummi nak snap yg ummi buat? hehe

PinKy MoMMa said...Reply To This Comment

lama tak makan lontong..teringin juga nak buattttt huhu..rajin ke masalahnyer ;p

pssst kakak cantik makan ngan sambal udang org kuah kacang pun leleh ni kan huhuhu..alahai nak balik KL la camni..order dari mak je ;p

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

huhu..masih mood raye lagi kak...
seb baek jauh..klu x mau g terjah mintak sket..hihi

Isteri Encek Bard said...Reply To This Comment

sedap ni kak.. ni lepas gian habis pantang ler nie. hihihihihi

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

sedap tu sis =) terliur gak ni.hehehe

Niena Pengembara Ilahi said...Reply To This Comment

xpenah wat loontong :)

YNA said...Reply To This Comment

sedapnya lontong :-D

Peri PiA said...Reply To This Comment

cedapnya,nakkkk hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...