Tuesday, September 27, 2011

Baby Syafiq Buat Apa Tu?



Assalamualaikum...

Hari ni genap baby syafiq 60 hari. Alhamdulillah semua dugaan dalam pantang dapat ummi hadapi walau rasa sangat lemah masa baby syafiq kena jaundis teruk hari tu. Tapi dengan sokongan dan dorongan kalian dan semua pihak semuanya baik-baik saja.


Di suatu petang yang amat panas, ummi mengatur plan baik punya buat anak-anak berempat tu. Dengan baby syafiq sekali boleh join aktiviti ni. Kiranya kami 6 beranak menjoinkan diri dalam aktiviti petang yang aman damai tu...hehe. Nak tau apa baby syafiq buat?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Jakuzi?
Ayah pun kena duk dalam tu sebab ummi nak bakar kalori jap. Benarkah berenang boleh cepat kurus ??? tunggu !
www.tips-fb.com

27 comments:

bujal X said...Reply To This Comment

ui~~baby mandi jakuzi kah?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

bujalX-hahaha....panas kan ptg2?

alexa yussida said...Reply To This Comment

cptnye baby membesar :)

~najwa~ said...Reply To This Comment

dia botak macam Tasneem..comei!

Tasneem lagi 10 hari baru genzap 2 bulan ;)

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

jakuzi tu...kelass!!!hikhik

najihah sahami said...Reply To This Comment

mak aihh..majunya baby syafiq..hehe..muahhh syafiq..:)

shafiqabdshukor said...Reply To This Comment

wah bawak baby mandi jakuzi..
syok woo

ieda said...Reply To This Comment

wah2 mcm x caya akak nie dikk
biar benar nie ekkeke :)

JIJI YU said...Reply To This Comment

bby syafiz ni dah maju dari abak jiji ni

Kalamhati said...Reply To This Comment

ambuih kemain lg baby syafiq..kecik2 dah berjakuzi..hehe

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

amboiiii beshnya dye duk dlm tu.akk rara tak reti berenang =(

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

badan kita susut dgn sendirinya kak.. dh kecik balik mcm sblm pregnant. maybe sbb rutin harian jaga lala ni mencabar kot.. krg tido pulak tu. Tp sy percaya 1 sebab je napa berat sy turun, sbb dr dulu sy memang mcm tu. cpt turun susah nak naik. Apapun best tengk baby akak dh 60 hari..

renjerkabloi said...Reply To This Comment

tgriginye nak ade anak comel camtu ^_^

Suara Kalbu said...Reply To This Comment

Huhuhuhuhuhu..bambamnya Syafiq. Gigit kang pipi tu baru tau

Cik Ina Do Do Cheng said...Reply To This Comment

dah masuk 2 bulan syafiq, oo baru habis pantanglah ni. masa sekarang sekejap je berlalukan.

Hanis Azla said...Reply To This Comment

wah jakuzi anak beranak.. sgt best tu.. sori dah lama tak dpt singgah sini.. kat ofis, blog yg dot com ni mmg tak lepas nak masuk.. kat rmh pula mmg selalu x berkesempatan nak layan blog..

H.J said...Reply To This Comment

betul la..berenang dapat kurus kak LM..ehe

saniah said...Reply To This Comment

miza..swimming memang boleh kurus..dan sejenis exercise yg selamat dari kecederaan tapi pada yang pandai berenang lah ya..yg tak pandai tu jgn lah karang lemas nahas...hehhee..buatlah 10lap hari hari hemm sure kurus..ehh miza nak kurus amende? kan dah kurus tu?

Izzuddin Fauzi said...Reply To This Comment

hahaha... baca komen kat sini sume perempuan... hoho... jakuzi tu best kot (sebab asyik sebok depan blog + hospital je)~~

Lelord said...Reply To This Comment

huhuhu bila nak start bersenam ni...makin montel ni

azian said...Reply To This Comment

alololololo.....cutenya....hehehe

Isteri Encek Bard said...Reply To This Comment

tomeynyer abbay shafiq

laloque said...Reply To This Comment

tak sabar nk tgk result kurus

caliph shuriken said...Reply To This Comment

kecik2 baby dh berpeluang mandi jakuzi, hikk...

Kak Aya said...Reply To This Comment

kawan ofis kak aya kerap berenang, badannya fit cuma nampak melebar bahagian atas , agaknya asyik berkepak je masa berenang hi hi

Woofer Storm said...Reply To This Comment

mcm best je tu,lain kali nak join gak baby ummi ni..hehheee

Solihin Zubir said...Reply To This Comment

berenang adalah senaman yg paling lengkap..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...