Friday, September 16, 2011

Bila Kasih Tercipta



Assalamualaikum....

Hidup ni mudah sebenarnya, jika kita tau di mana kita berada mudah nak teruskan perjalanan hidup di landasan yang betul. Sama juga dalam bersahabat. Tak kira usia, pangkat dan status jika kita ikhlas dalam persahabatan pasti akan berjumpa sahabat yang baik. LM rasa sangat bersyukur ditemukan dengan sahabat yang sangat baik dan prihatin seperti kalian.

Apabila persahabatan tercipta pasti kasih sayang akan wujud di antara dua hati. Begitu lah yang terjadi antara kita semua...terima kasih wahai akak-akak dan adik-adik semua atas persahabatan yang kalian hulurkan. Memang terkejut dengan sikap kalian sewaktu LM pulang ke tanah air hari tu. Siti suhaili pun sama...ingat lagi dia call bulan puasa masa LM dalam wad temankan baby syafiq...lama lak tu, borak sakan kami borak masa tu..


Semalam hati ni sangat rindu pada kak ayu dan LM pun sms dia time tu gak. Kak ayu reply seminit lepas tu..
kak ayu: wsalam...Lydia...Kak asyik teringat kamu, mujur kamu sms kak...Ah...Rindunya,moga kamu tabah dirantauan ya.Sayang kamu.

Me: samalah kita..muahhh sayang akak ketat2

kak ayu: Hehehe.....Kak kan smpi mimpi kamu mlm tadi, sedar2 dh teresak2 kn pujuk dgn abg zalie,kamu pegang baju yg sama masa pegang baby adlan.
Ya Allah...besarnya kasih sayang kak ayu pada LM rupanya. Ingat diriku sorang je menanggung rindu, dia sampai termimpi- mimpi lepas tengok gambar terbaru LM yang ini....

 


Moga persahabatan antara kita semua kekal selamanya. LM hargai persahabatan yang telah terjalin antara kita semua. Bukan kak ayu je...malah kalian semua...

Nota kaki: Rasa sangat sayu baca sms kak ayu..huhu
www.tips-fb.com

12 comments:

Adinda Amy Sensei said...Reply To This Comment

hai kak miza....semoga persahabatan berkekalan ..

Amie said...Reply To This Comment

terharu baca sms tu... rupanya ingatan terhadap seseorang tu memang dapat dijalin menerusi minda...

Nurul Afifah said...Reply To This Comment

sweet nya..harap dpt jugak kwn mcm ni..

JIJI YU said...Reply To This Comment

indanya ukhuwah jikalau benar2 ikhlas

Miss PIJAOSIX said...Reply To This Comment

susah sgt nak cari kawan yang ikhlas...:)

Kalamhati said...Reply To This Comment

sesungguh ukhwah itu indah..walau melalui apa cara sekalipun cara jalinannya..=)

Addin said...Reply To This Comment

wahhh sedih nya :)

gedek! said...Reply To This Comment

sayu jugak...

kakchik@ella said...Reply To This Comment

sweet kan persahabatan yang tercipta ni. Hrp2 persahabatan akak dan adik pun berkekalan. Adik jaga diri tau.

Solihin Zubir said...Reply To This Comment

err.. sy ni sahabat blogger yg baik tak sis? ;-p

diana said...Reply To This Comment

(^_^)

Nini Hartini said...Reply To This Comment

kak ayu kawan blogger ke kak?..hebat betul eh, akk ada kwn2 rapat cmni.. w/pn kenal kt blog je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...