Wednesday, September 7, 2011

Esok Hari Terakhir



Assalamualaikum...

Esok dah khamis, jap je masa berlalu. Bermakna esok adalah hari terakhir diriku berada di tanah air. Jumaat dah nak terbang semula ke sana. Melangkah memulakan kehidupan kami di tanah asing bersama baby syafiq juga. 
Esok bermakna hari terakhir bertemu bonda sebelum berpisah jumaat nanti. Dalam 3-4hari ni kerja ku sms rakan - rakan mengucapkan selamat tinggal. Adik emieysandra pun dah balik melaka semula. Try call adish shida, kak melur dan ramai lagi tak berjawab. adik dayang deno pun tak jawab masa LM call. Mujur call sunah, emieysandra dan akak ayu CR berjawab panggilan.  Kak Masmurni pun sempat msg LM....sukanya..hehe.


Esok dah tak sempat nak peganga hp, nak reply msg..busy sangat-sangat. Emosi pun kurang stabil dah dekat-dekat nak terbang ni. Badan pun letih sangat, banyak aktiviti. Semalam berjimba-jimba dengan keluarga mertua di A Famosa Resort. Ummi dan baby duduk je tengok orang mandi...huhu. Hari ni sambut besday dik Qila kat luar dan beli barang makanan nak bawa pulang ke Qatar...sangat penat!
www.tips-fb.com

16 comments:

anamizu said...Reply To This Comment

owhh ummi dah nak berangkat ke Qatar smula ye? semoga smuanya selamat..

salam lebaran untuk ummi ^__^

atiq said...Reply To This Comment

yg penting... selamat smpai sna... still boleh contact kan... hehehe

Amyna said...Reply To This Comment

Take care ya LM... Moga semuanya berjalan lancar. InsyaAllah. Dengan myna lagik lah tak sempat jumpa kan... hehehe!

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

semoga selamat perjalanan ke Qatar ye...

deno said...Reply To This Comment

akak.... cepatnya masa berlalu... akak dah nak pergi esok... tak sempat deno nak tunaikan niat deno untuk akak... tak mengapa la, deno tunggu akak balik di waktu yang lain... nanti bila akak balik malaysia lagi jgn lupa beritahu ya...

deno minta maaf dah lama tak jenguk kak lydia.. deno sekarang busy dgn exam.. insyaallah ada masa deno akan selalu datang sini... sayang akak...! :)

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

penuh ngan aktiviti ye kak..?

ummi_khalish said...Reply To This Comment

selamat terbang ke qatar..semoga selamat sampai...kalau ada tersampai ke mesir,kolling2 lah ye...takecare....

cekmet said...Reply To This Comment

akak fly pkol brapa esok..
sy kje dkt klia ni je
hehehe
:)

sarah-najwan said...Reply To This Comment

sekejap ajo masa berlalu..dr awk preggy dah nk blik qatar dah

semoga semenyer dlm keadaan sejahtera

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

take care kak...
have a safe journey.. ;)

ieda said...Reply To This Comment

akan rindukan LM tau ! :)

JIJI YU said...Reply To This Comment

selamat berangkat akak smoga selamat sumernye

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

selamat berangkat ye dikk...

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

kak, akak dah bersalin ye? tahniah kak. :)

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

tu la, dh dekat2 nak berangkat ni, apa2 yg xde kt sana, mesti sume nak di beli, kalau boleh bwk ngan kedai2 skali...hehehe


selamat jalan n take care dear...

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

sori miza..shida bz masa tu...x dgr kol dr miza..sedih sgt2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...