Thursday, September 15, 2011

Rindu Komen Dari Anonymous


Assalamualaikum..

Akhirnya hari ni muncul khamis yang ditunggu-tunggu. Sangat lega sebab esok dan sabtu anak dan suami cuti. So adalah orang nak bantu kat umah ni...huhu. Malam ni nak pi ronda babyshop dan sopink barang baby lah kot..lama tak ronda doha..keh keh keh.


Tadi ronda blog kawan- kawan...ada yang citer diserang cik anon. Dulu LM selalu kena serang, sampai muak nak layan. Sekarang dah tutup lubang tuk mereka tinggalkan komen. Tapi tiba- tiba hari ni rindu pada cik anon pulak. Tapi bukan rindu pada anon jahat la..rindu pada kawan yang guna nama anon yang tiada blog..dan ikhlas nak drop komen kat blog LM ni. Sebenarnya dulu ramai anon baik drop komen..tapi bila ada 2 orang anon jahat ni muncul, terus LM tutup ruang tuk anon drop komen. 


Hari ni LM nak buka semula la peluang tuk rakan anon komen kat sini. Moga mereka terus singgah dan baca blog ni. Mereka boleh tinggalkan komen membina tuk LM kat sini. Dulu ada satu kakak tu selalu komen panjang berjela nasihat itu dan ini. Rindu lak nak baca komen dia. Bagi rakan blogger yang busuk hati, jangan nak jadi anon lak kalau komen ye, guna je url korang tu...hehe


Nota kaki: Korang suka ke komen dari anon?



www.tips-fb.com

17 comments:

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

hikhik..apsal tibe2 rindu cik anon ni ummi??
nak jd cik anon jap leyh??so sy tergolong jap dlm kategori yg dirindu ummi..hihi.. ;)

atiq said...Reply To This Comment

yeay! boleh komen guna atiqsalleh.com

kembatolo™ said...Reply To This Comment

tak pernah lagi kena serang kaw2 dengan anon. setakat ni semua boleh tepis. kate cool. kahkahkah

Peri PiA said...Reply To This Comment

Assalammualaikum LM syg!sorry lame xjln2 LM pon dah blk qatar
selamat hari raya maaf zhr btn

Alhamdulillah xpenah kene lagi hehe

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

anon membantu kemajuan blogger, hee. :)

Cik Bambam said...Reply To This Comment

yg baik kita amek..yg x elok jd kan sempadan..tak gituh.. :P

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

sy x pernah lg dapat komen dari anon kak..tapi secara peribadi, sy lebih suka pengomen yg berdaftar..

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Stakat ni akak lom kena g ngan anon....

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

nanti wani komen sbg anon baik ye...hehe

Anonymous said...Reply To This Comment

kakak comot.... :p

PinKy MoMMa said...Reply To This Comment

owh kakak..nape anon yg kamu rindu huhu..anon baik tak pe..anon perang? erkkk

Cik Aish said...Reply To This Comment

tak nyesal ke bukak balik ni? hehe anon jahat sntiasa tgu peluang tu ;p

shatooman said...Reply To This Comment

dulu slalu jgk dpt komen dr anon.. tp alhamdulillah, semuanya yg baik2..

diana said...Reply To This Comment

saya tak pernah tutup komen untuk anon..
dulu memang selalu dapat komen anon..
tapi sekarang sejak saya biarkan je anon pun malas dah nak buat jahat kat blog saya sebab depa tau komen anon ni tak kasi kudis pun kat saya..

lagipun kat blog saya semua orang bebas bersuara..
jadi buat apa nak jadi anon??
hehehe

cik hijau purple VS nur faie said...Reply To This Comment

kalau kene serang dgn anon mmg menyaketkan kan ?

CHP pon slalu kene dulu , sampai terpakse delete blog tu ,

Solihin Zubir said...Reply To This Comment

ada anon tak baik.. ada anon baik.. hehe..

CIK TOM said...Reply To This Comment

cik tom suka komen anon..komen anon xkira baik or xbaik ada kebaikannnya akak...komen yg teruk kita boleh jadikan teguran membina untuk terus buat yg terbaik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...