Monday, October 17, 2011

Rezeki



Assalamualaikum...

Minggu lalu ramai yang kata dapat cek dari nuffnang. LM cuma diamkan diri je, geram pun ada sebab pertama kali tebus pun dah lama, bulan5 dulu sebelum balik malaysia. Ingatkan boleh la belanja anak ke Sunway Lagoon ke  dengan duit tu, tapi hampa.


Dua minggu sekali mesti tanya bonda ada cek ke tak sampai kat rumah, jawapannya pastilah takda....amat mengecewakan. Masa pergi rumah lela hari tu dia suruh hantar tiket. LM buat je tup-tup dah sampai pun ceknya. Bonda laju-laju sms bagi tau dah sampai.


Bukan beribu pun duit tu, cuma pelik kenapa tak sampai-sampai. Apa pun itu tanda mata dari blog ni.Alhamdulillah..rezeki.



Nota kaki: Jika tak tau baik bertanya, hantar tiket je tak sampai seminggu terus dapat cek. Punyalah lama dia perap cek tu?


Psst: Tolong doakan anak lela-lelord yang masuk wad hari ni cepat sembuh ye.Sian najla sakit.


www.tips-fb.com

22 comments:

Tini said...Reply To This Comment

alhamdulillah dah dapat pun, nnt nak berguru jugalah. Anak lela sakit? kesian sakit apa?

Kalamhati said...Reply To This Comment

yak!yak!blanjeeeee...hik

JIJI YU said...Reply To This Comment

akak..jiji kan..nak mintak akak belanja karipap sardin

Amie said...Reply To This Comment

mudah2an Najla cepat sembuh....kena rajin2 makan ubat ye...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Tini-salam kak..nnt terberi ajaran sesat lak..haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Kalamhati-kalau dekat blh je kak..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@JIJI YU-alahai..sian adik akak sorang ni.kalau dekat blh je..ummi gi haji dia ngidam nak karipap sardin ke?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Amie-amin..

Pondok Usang said...Reply To This Comment

kite punye nufnang baru 5hinggit... mcm mana nak ikut pi sunway lagoon.. huu...

teratai said...Reply To This Comment

wah rezeki masukk tu,tak pernah merasa lagi:(

S.U.F.E.E.N.A.N said...Reply To This Comment

Salam dik miza sayang,

Alhamdulillah tumpang appi..at last penantian yg menyeksakan itu berakhir kan..hihi..akak so far tk pnh lagi merasa cek nuffnang tu..check akaun nuffnang pun setahun sekalik..hahaha..*sila jgn ikut..:P

diana said...Reply To This Comment

cek saya pun baru sampai kemarin..
cash out dah lama tapi hilang masa proses penghantaran..
3 hari sekali saya hantar tiket..
desak2 depa...
depa geram kot..
bulan ni langsung tak de be...
tak kisah la..
bulan depan saya nak apply innity..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

yeayyy..boleh belanja tehtarik.. hehehe

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

yeayyy..boleh belanja tehtarik.. hehehe

anamizu said...Reply To This Comment

wahhhhh!! ummi dpt cek lg ek??
nak ummi belanje wafel!! hehe




luv,
anamizu

tok esah said...Reply To This Comment

hai kak,

hurm, wlopom sikit duit hasil blogging, tp berbaloi gak kan.. hasil titik peluh sendiri.. syokk

Lelord said...Reply To This Comment

Insyaallah mudah2an najlaa cepat sembuh

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Tahniah2..... Akak nye bila la bleh kelim.... Hehehe

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

ehem2..ummi xmo blnje saye ke??hikhik

ain dzaya said...Reply To This Comment

alhamdulillah..nuffnang mmg suke buat lawak jenaka bulan october..cek ain pun ta sampai2 lagi..da antar byk credit jugak..hmm..tapi alhamdulillah BE makin masyuk!
keeping blogging!

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

tgh tggu masa nk cashout kali ke-2 pulak :)

Cik Bambam said...Reply To This Comment

x prnh lg check out.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...