Thursday, October 20, 2011

Sedih, Pilu, Teramat Pedih.


Assalamualaikum...

Tadi bangun tidur okey je mood. Tapi dah beberapa jam ni perasaan rasa sangat sedih...tiba-tiba rasa pilu dan amat pedih. Takda punca, tak tau kenapa...sangat rasa pedih hati ni. Terasa saat ni juga nak pulang ke Malaysia. Mungkin amat merindui semua yang berada di tanah air. Ada ke yang merindui diriku di sini?



Tiada info nak dikongsi bersama kalian dalam entri ni, cuma apa yang mampu terluah buat masa ni cuma satu. Hargailah insan kesayangan kalian....kadang kala kita nampak mereka, tapi mereka jauh dan tak mampu kita menyentuh mereka umpama apa yang diriku alami kini.


Kalau suka like ye....
www.tips-fb.com

21 comments:

Scarlett O'Hara said...Reply To This Comment

Kita selalu2lah jumpa di blog ek Miza.Moga2 hilang rindu Miza pada tanahair.

gedek! said...Reply To This Comment

hang on there!

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

boleh bayangkan kerinduan tu.. sabar la kak. dugaan anak rantau kan

budak ketot said...Reply To This Comment

takmo sedey2..huhu

YAYA AZURA said...Reply To This Comment

LM rindu family kat M'sia nie....

Kalamhati said...Reply To This Comment

be strong dear!!=)

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

la jangan sedih kak LM.,mas kan de ?kih3 btw akak kat ne?

Addin said...Reply To This Comment

sabar ye :) banyak banyak kan berdoa untuk orang yang tersayang ,.

Kak Aya said...Reply To This Comment

Bila berjauhan, pasti rindu datang menyapa...sabar ye Miza, kalau rindu tu tengok la gambar, call...

** miza, kak aya dan tukar pd wordpress, boleh remove dan add semula url blog kak aya pada bloglist miza?

JIJI YU said...Reply To This Comment

mintak ubat hati dengan PEMILIKNYA

ummi_khalish said...Reply To This Comment

LM....kuatkn semangat ye...takmo sedih2 sangat...rasa sayu,pilu..tengok muka anak2 tu insya Allah tenang...biasalah anak rantau seperti kita ni memang mudah dicengkam rindu mendalam...huhuhu...

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

seandainya kita menyayangi mereka, berdoalah selalu agar mereka sentiasa dilingkari oleh kasih sayang dan kebahagiaan..

S..U..D..@..I..S said...Reply To This Comment

adat berjauhan begitulah..ringu mak ye!!!!

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

sabar kak. :)

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

kakak sedih2 ni nape...sabar k...
jauh xbermakne xdiingati...
seyes rindu kakak saye nih...

psssttt: sape kate xrindu klu leyh smpai nangis dgr sore..kan2..hihi

Nazifa said...Reply To This Comment

nape nie kak?
windu bulan ek.meh pelokpelok :)

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

kakak,knp ni kak?ada problem ke?

diana said...Reply To This Comment

tu dugaan bila dok jauh dari tanahair ni lm..
bnyak2 la besabar..

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Tabahkan hati mu dear......

deno said...Reply To This Comment

akak... sabar ya... tabahkan hati berada di sana, deno tahu akak kuat dan tabah..

Pia said...Reply To This Comment

"salam rindu di angin lalu..perasaan yg biasa kalau dok jauh2 dari family....be strong.."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...