Tuesday, October 11, 2011

Winter Sonata,Berdebu-Debu Kasih,ASST



Assalamualaikum....

Pelik je kan tajuk kali ni. Saja nak bagi tau semua benda dalam entri ringkas ibu beranak kecil ni. Nak cerita kat korang bahawa kat Qatar ni dah nak masuk winter dah. Pagi-pagi terasa sangatlah dingin airnya. Bangun pun liat dengan mata bagai bergam. Subuh semakin lambat dan maghrib semakin awal sekarang ni. Masa untuk tidur dan berehat menjadi semakin panjang berbanding musim panas.


Bila peralihan musim berlaku perkara yang tak boleh nak dielak adalah hadirnya debu-debu kasih di kawasan rumahku. Debu memang banyak. Sumbat camner lubang angin pun debu tetap masuk. So kerjaku bertambah bab mengemop debu-debu kasih tu bertemankan rengekan baby syafiq..hehe.



Dalam busy dan tak sihat ni, tak lupa nak promosikan novel sulung dari blogger yang dikenali ramai ni iaitu melur jelita. Novel ASST akan berada di pasaran pada 15 Oktober ini. Moga kehadiran novel yang penuh kasih sayang ni dapat dijadikan tauladan dalam kehidupan kita.




Novel ASST


Gambaran wajah Hilman...buah hati pengarang jantung Intan

Cepat-cepat dapatkan novel ni. LM dah order secara online...korang bila lagi?


Nota kaki: Sejuk dan pening kepala...satu gandingan mantap untuk zzzzz lepas ni.
www.tips-fb.com

26 comments:

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

mcm best je novel tu..nk cri gak la..
lame xlayan novel dah..hihi...

pssttt: kak..g masak..xmo zzzz...hihi

Peri PiA said...Reply To This Comment

wah winter dah ye ;)

teruja ASST!! ;)

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

uish, sejuk tu best utk bertidur-tiduran...hehehehe

mg lekas sembuh ye, sian bb tu, kang berjangkit ngan uminya....

AMMAR YASIR said...Reply To This Comment

Pergh!! Hebatya..blogger hasilkan novel..bestnya kalau boleh jadi macam dia

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

SINI PUN WINTER JUGAK.....

DAH ODER TP BELUM WAT ENTRY X SMPT BYK KEJE

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

bestnya winteeerrrr,akk pos sikit salji kat sini.hehehe

simply nana said...Reply To This Comment

bestnya musim sejuk, kt sini masih panas berdenting rasanya...mcm best je novel tu awk...x nk bg sinopsis skali ker?wah..wajah hilman cam kenal je, pelakon korea uh...hensem

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ieyla-haha..beli jgn tak beli.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

pia-ye..dah nak sampai dah winter

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

melati mummy-tq akak..amin2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

AMMAR-kepakaran masing2 ..siapa yg ada bakat mmg beruntung kan dik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

shida-bagus2...winter buat shida cool.hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

rara-sejuk tp takla sampai bersalji...tp nak honeymoon blh la mai sini.hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

simply nana-mmg best wak citer dia...sinopsis sgt lah pjg nak taip..masa sgt terhad nak buat entri pjg2 skrg ni..hehe

Kakzakie said...Reply To This Comment

Bila sampai kelak bolehlah melayan novel sambil jaga baby ye LM...

H.J said...Reply To This Comment

kat sini tak panas lagi kak LM..haha

Niena Pengembara Ilahi said...Reply To This Comment

wahhh seronok nye sis... teringin nk rasa berada dlm musim winter...mst seronok kn..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@kakzakie-tak tau bila leh baca..novel pos kat m'sia kak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

HJ-ye..dah ok sikit kan..cuaca yg baik tuk jemaah haji dtg

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

niena-tak seronok mana pun dik..sejuk je lah rasa ..huhu.tp bunga byk la

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

another novel yg nk masuk lam list to buy :)

exora said...Reply To This Comment

mcm bes jer nmpak...sy meme kaki novel

dayang said...Reply To This Comment

wah.. akak peminat no.1 Melur Jelita. sy dpt bayangkan betapa bestnya membaca novel masa musim sejuk. wahh! :)

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Salam Adik jelita,
terimakasih ya dik jelita..alhamdulillah.
Semoga adik jelita sihat2 selalu.

Salam kenal Jelitawans dan Mr Jelitawans...terimakasih kepada yang menyukai ASST.

Cik Ina Do Do Cheng said...Reply To This Comment

cik ina tak tahu plak ada penulis melur jelita ni. cik ina dah besara dari baca novel.takut baca sampai tak nak tidur.

Kak Aya said...Reply To This Comment

teringin nak rasa suasana mcm tu, LM.


nak cari la novel tu nanti kat kedai buku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...