Tuesday, November 15, 2011

Dubai


Assalamualaikum....


Cuti Eid-ul-Adha lepas seminggu anak-anak dan encik suami cuti, maka kami ambil peluang bawa anak ziarah dubai, oman dan abu dhabi. Masa di Dubai salah satu destinasi kami ziarah adalah ski dubai. Memang mengujakan anak-anak. 




nampak snow je mereka dah melonjak-lonjak nak main ke sana.


Oleh kerana tak plan nak main snow, maka glove memang tak bawa, so kena beli dulu sebelum masuk dalam....salin baju, cari kasut, cari topi...makan masa juga menyiapkan budak 3 beradik ni.


dah macam teletubies budak bertiga ni..haha






Adik aqilah nampak seronok sangat....senyum memanjang walau gigil macam pingu.



Alhamdulillah, anak-anak gembira bercuti ke sana, lain kali LM up entri tentang tempat menarik yang kami ziarah di dubai, oman dan abu dhabi ye...


Nota kaki: Saat bersama keluarga amatlah indah!
www.tips-fb.com

38 comments:

gedek! said...Reply To This Comment

dah lama tak tengok pingu, lah...

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

nak main salji jugak...eh eh pasir sejuk....

tengah borak2 dngn mbe kat Fb pasal salji nie....

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

the best holiday when spending it with person that we love..

ppsssttt: qila macam power rangers pink plak b4 bertukar..hakhak..comey2..

bujal X said...Reply To This Comment

haiseh~~tak cakap awal2~kalau tak ingat nak kirim belikan FM~~

*orang dubai ramah tak?

Nazifa said...Reply To This Comment

wahhh.best nye jln2..xpenah makan angin kt obesi

Muzliani Umar Zay said...Reply To This Comment

bestnye..snow!! kirim sekilo kak..ahahha

mMoOnN aAlLeEaA said...Reply To This Comment

seronoknya mereka

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

suke

bilela nk g eh

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

dik..syoknya layan cuti2 kamu

kak tau pasti kalian bergembira.

kak dtang bawa nasi goreng pataya nie..
sat2 ada masa kak akan syer mcmana nak syer buat n.goreng pataya agar menjadi

diana said...Reply To This Comment

LM tak main salji jugak ke??:p

Peri PiA said...Reply To This Comment

MasyAllah,best2 ;)

JIJI YU said...Reply To This Comment

leh wat ais batu kacang le ni ek

Rain said...Reply To This Comment

alahai kiut miutnyer depa ni... meh dekat akak meh..muaaaaaah hihi..

sweet family :):)

Mama Zharfan said...Reply To This Comment

me merindui snow kat notts...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

teringin sangat nak pegi Dubai.. orangkata Dubai lawa sangat.. erk LM>?

kakchik@ella said...Reply To This Comment

comel la adik aqilah.

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

w/p anak dah 4??tetap cun lah..

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Anak akak kalau nak men salji, p genting je, walau sejuk tetap nak main, x penah bosan.... Tp kt sini, salji buatan lah...heheheeh

bersama kak Es said...Reply To This Comment

bercahaya muka anak2 dpt spend masa masa bersama :)

Cik Bambam said...Reply To This Comment

seronoknyaaaa!! :P

ieda said...Reply To This Comment

uishh seronoknya dikk .. dpt main snow tuu yg x tahan .. sure anak2 LM suke .. bukan selalu kan :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@gedek!hehe..pingu kat sana cam tak semangat je uncle

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@aDisH.sHidAhehe..pasir sejuk.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@.: iEyLa :.hak3...kuat imiginasi adik ieyla ni

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@bujal Xerk?sori bujal..ganti ngan qatar punya aci tak?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Nazifabest tp letih la bulan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Muzliani Umar Zayhaha..sekilo dia nak!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@mMoOnN aAlLeEaAanak2 kecik mmg seronok

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Iffah Afeefahnak gi ipah ajak akak tau.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Citarasa Rinduanye kak..mmg best.tp rindu kat akak sbb lama tak jmp akak.seminggu tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@dianahehe...tak main pun diana

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Peri PiAcam best je kan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@JIJI YUhaha..leh je klu jiji selera nak pki ais tu

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

tgk anak2 akk hepy jeeee.besh jeeee.baby syafiq pon dh bambam dh,

nana said...Reply To This Comment

terasa tringin sgt nak ke sana...tp tak pe, layan gambar je la.rasa cam mengembara bersama...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...Reply To This Comment

Wahh, bestnya! Saat bersama family lah saat yg terindah. :D

laskar pelangi said...Reply To This Comment

wahhhh! seronoknyaaaa dak2 ni men salji...

Cik Ina Do Do Cheng said...Reply To This Comment

seronoknya dubai.teringin nak pegi. kalau gi sana boleh jumpa lydia.kui kui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...