Sunday, November 13, 2011

Blog Makin Pendek



Assalamualaikum....


Satu perubahan dah di buat dalam blog ni. LM dah pendek kan sikit blog ni, buang widget yang tak perlu...sidebar makin kosong, moga blog makin ringan dan memudahkan kalian yang setia ke sini. 
Bloglist masih banyak, nanti nak buang separuh.....tak larat nak  kendong korang, berat ooo..haha. Jangan risau, Lm tetap akan ziarah kamu sahabat semua macam biasa. Buang yang tak perlu saja..rombak sikit-sikit.



Kotak jerit tu perlu buang ke tak? Kalau sorak korang perlu loading pula bila nak tinggal jejak nanti. Tak mau menyusahkan korang....sian adish shida dah buang kotak jerit dia sebab sakit hati punya pasal. Terus pink phanter tak dapat jerit hari-hari kat dia. Sorang buat pasal...terus lenyap kotak jerit kakakecik tu...huhu.
Blog dah kontot, jangan entri LM makin kontot dah ler..keh keh keh
www.tips-fb.com

24 comments:

JIJI YU said...Reply To This Comment

hehe..kotakjerit dari dulu jadi isu

feza said...Reply To This Comment

kalau tak ada shoutbox, payah la nak main jerit2 lagi..

kotak jerit ni kadang2 spammer suka singgah juga. itu yang problem..
tapi, better ada kotak jerit. sila jangan buang.hehe

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

huhuhu....buang sebab nak letak bloglist jugak...sapa nak jerit lepas nie jerit kat komen ok hehee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@JIJI YUtp byk kebaikan..sbb tu akak msh simpan kotak jerit tu.korang je takmo jerit.haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@fezabelum lg nak buang...br kontot2 kan blog je.hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@aDisH.sHidAbuang kotak jerit sbb nak buat bloglist, tu lg syok kot?

Acik Erna said...Reply To This Comment

assalam lydia..macam mana lydia buat ye..memang senang loadingnya bila kesini..

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

biakan jdi kurus skit kak

da lame x de jerit2

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

biakan jdi kurus skit kak

da lame x de jerit2

diana said...Reply To This Comment

saya punya sidebar pun pendek je..nak lagi pendek buat shoutbox yang macam saya tu lm..heee...:P

anymz said...Reply To This Comment

ya lah LM,akak selalu ke sini tapi jarang2 tinggalkan komen..mmg dah ringan dah rasanya ke sini cuma akak je yang berat...huhu

al_hakim said...Reply To This Comment

bagus la kak..senang org nak lawat akak..hehe

Cik Puan Bunga said...Reply To This Comment

Saya punya blog pun dah xde isi dekat sidebar. ^___^

Shoutbox dah lama hide, anon punya pasal. Kehkeh!

alexa yussida said...Reply To This Comment

hehe..sy plak buang kotak jerit since cuti summer aritu sbb tak smpai ati bila org jerit2,sy lak ilek je kat umh bercuti..smpai skrg jd selesa xnak letak balik dah :D huhuhu

Solihin Zubir said...Reply To This Comment

entry pun makin kontot je nmpk.. ;-p

zulkbo said...Reply To This Comment

salam..
nampak menarik macam selalu
dan bertambah laju loadingnya..
terima kasih kekalkan blog saya
di blog list anda LM

exora said...Reply To This Comment

kotak jerit tu penting gak...
tp kalu dh ada yg ngacau x bes laa

fiezah91 said...Reply To This Comment

hehe. kotak jerit tu terpulang pada tuan blog tu sendiri nak letak ke tak. kalau tak ada kotak jerit pun boleh tinggal komen melalui entri dia.dari situ dapat backlink. kalau kat kotak jerit x dpt pulak backlink.ekeke :P

YAYA AZURA said...Reply To This Comment

cantik dan kemas aje rumah LM nie..

al-lavendari said...Reply To This Comment

memang sekarang dah berdesup .. tak ada tunggu2 lagi.

Cik Bambam said...Reply To This Comment

sy buang shoutbox sbb x tahan spammer lg banyak dr blogwalking...huhuhu

Rain said...Reply To This Comment

pape pun LM best! he.. kotak jerit untuk singgah kacau LM weewiiit ;D

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

entry pun pendek je..tapi w/p ringkas tapi best.simple tapi berisi.(-_-)ooohhh my name xde kat bloglist..saya touching...



hihiihihi

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...Reply To This Comment

Jgn buang kotak jerit! Hehe. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...