Wednesday, November 23, 2011

Give Away Lydia Miza. Com



Assalamualaikum....

Tiba-tiba LM rasa bermurah hati nak beri sesuatu buat  pembaca setia blog ini. Sempena 23 November akan tiba tak lama lagi adalah hari kelahiran LM, maka LM nak berikan sesuatu buat kenang-kenangan dari Qatar buat mereka yang bertuah.



LM akan berikan sesuatu, tapi tak tau apa lagi. Apa yang pasti ia adalah barang dari Qatar sebagai tanda kenangan dan penghargaan terhadap sokongan kalian buat blog LM ini.


Caranya mudah saja.

1. Anda adalah follower blog ini. Tak follow takmo bagi hadiah....
2. Anda perlua buat entri yang header LM di atas entri tersebut.
3. Buat entri bertajuk GA dari Lydiamiza.com dan link kan di entri ini.
4. Buat entri tentang apa barang yang anda nak hadiahkan untuk LM sempena birthday LM nanti. Suka hati korang nak hadiahkan barang apa pun. Entri yang menarik dan paling menyentuh hati LM akan LM pilih sebagai pemenang.
5. Tag sorang rakan anda untuk join sekali GA ini. 
6. Bagi email korang sekali untuk memudahkan LM hubungi korang.
Saja suka-suka....bagi yang sudi join terima kasih.


 Tarikh tutup: 23 Nov


Tadi dah tutup..ingat takda nak join lagi.okey2..sian kak ayu dah buat entri. Buat semua yang masih nak join jom!

www.tips-fb.com

25 comments:

al-lavendari said...Reply To This Comment

selamat menyambut ulangtahun kelahiran 'in advance'.

tentu ramai yang nak join kotes ini.

Lelord said...Reply To This Comment

yeaaaaaaaaa nak hadiah..nak hadiah

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...Reply To This Comment

LM, tarikh tutup bila ??

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...Reply To This Comment

Nk join! :)

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

wah kak..nak join la nanti...

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

menarik..
rupanya kita bulan yang sama.. hahhahaha..
banyaknya persamaan..
k.ayu nak join..
harap2 jangan terlepas tarikh udahlah..... 23 hb tu lagi 2 hari kan>

Halimatun Sa'adiah said...Reply To This Comment

akak! sy join
http://halimatunbintunhesan.blogspot.com/2011/11/ga-dari-lydiamizacom.html

Miss PIJAOSIX said...Reply To This Comment

Salam,

Sebagai pengemar FM - Freeze Magnet, ape kate Miza kasik hadiah tu..hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Eppy besday in advance dear.... Moga pjg umo murah rezki Dan diberkati... Amennn

Psstt, akak nak adiah voley, tp akak x tau wat n3, muahahahaha

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

ok..done..siap jugak entry nih...
sila bace ye kak..

http://ieyla.com/2011/11/ga-dari-lydiamiza-com/

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

nok adiah!!

efa said...Reply To This Comment

waah GA dri akak LM ehehe cmbest ja huhu efa wish awal2 la happy birthday akak LM moga pjg umur dan dimurahkan rezeki mcm nk join ekeke

saffiya_aleesya @ echa said...Reply To This Comment

Happy birthday in advance..echa dah join GA ni dan follow k.

http://iniblogecha.blogspot.com/2011/11/give-away-lydia-mizacom.html

email: saffiyaaleesya@yahoo.com.my

YAYA AZURA said...Reply To This Comment

yaya nak join jugak la...

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/11/ga-dari-lydiamizacom.html

diana said...Reply To This Comment

berapa orang boleh menang ni LM??

L said...Reply To This Comment

hepi incoming belated befday..=)

jom bacer kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

Joel Leslie said...Reply To This Comment

saya join ;)

entri: http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/11/ga-dari-lydiamizacom.html
email: joel_leslie97@yahoo.com

thankss! ;)

Joel Leslie said...Reply To This Comment

kenapa tak jumpa entry? ini linknya: http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/11/ga-dari-lydiamizacom.html

zirconia said...Reply To This Comment

happy becoming birthday kak LM =)

rajin buat GA. macam tak sempat je nak join nie.huhu.boleh online kejap-kejap je skrg.

Kak Aya said...Reply To This Comment

kak aya join

http://www.jendelahidup.com/2011/11/giveaway-lydiamizacom.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...Reply To This Comment

Salam.K.atie Join.Hope sempat la yer & semoga ada rezeki di sini.Aminnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/11/ga-dari-lydiamizacom.html

Email:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/11/ga-dari-lydiamizacom.html

sempat lagi kan shida join

happy birthday sahabatku

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

alahai nak tamat dah..tak dapat join.tak pe lah..hihihi..pe pun,mas nak ucapakn selamat hari jadi ye kak.semoga panjang umo,dmurahkn rezeki,bahagia ngn org2 trsyg.amin

Woofer Storm said...Reply To This Comment

nak join gak ummi..ermmm dah lambat da..

ieda said...Reply To This Comment

mood ber GA x der lah dik
huhuhu tgh mencari huwaaaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...