Saturday, November 12, 2011

I'm Back



Assalamualaikum...

Seminggu blog pink phanter cuti, ingatkan takda yang mencari rupanya ada gak yang merindu tuan punya blog pink ni ye? Terima kasih bagi rakan yang bertanya khabar mencari LM ke mana menghilang. LM kembali...yihaaa.
Sebenarnya dari Jumaat lepas LM bercuti ke Dubai sampai hari selasa. Busy meronda memang tak sempat nak up entri...dapat up satu entri je hari selasa lepas. Bila tiba ke Oman terus tak sempat apa pun...dan akhirnya menziarahi Abu Dhabi sebelum pulang ke bumi Qatar malam tadi.



Alhamdulillah, walau beribu manusia memenuhi border dan berjam-jam tersangkut di border tapi urusan kami berjalan lancar. Terima kasih buat bonda, keluarga tersayang dan semua sahabat yang mendoakan perjalanan kami. Rindu kat korang!!!
www.tips-fb.com

17 comments:

alexa yussida said...Reply To This Comment

welcme bzk sis!nti share la gegambar:)

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

alhamdulillah kak

dgn syafiq skali berjalan

Kak Aya said...Reply To This Comment

berjalan-jalan rupanya.

jangan lupa tempek gambar nanti ye..

nana said...Reply To This Comment

alhamdulillah slamat pergi dan balik...tumpang gembira,seronoknya...

iza said...Reply To This Comment

Assalam..
Bestnya jalan2...

Wanzi said...Reply To This Comment

assalamualaikum LM... selamat kembali... wah mesti banyak tempat yg dah pegi melawat...

diana said...Reply To This Comment

wah..lama dah merindu nak baca entry2 LM ni..:p

ijatnuar87 said...Reply To This Comment

alhmdulillah...smoga kak sntiasa sihat2 sokmo,hehehe

yuyu aziz said...Reply To This Comment

hai akak santek... :) saye polow.

Addin said...Reply To This Comment

wah best nya berjalan :)

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

memang terasa sangat kehilangan kamu sayang.........

emieysandra said...Reply To This Comment

pegi bercuti rupenye akak..best la baby syafiq comel tu. emiey dh sibuk study ni, mgu dpn start exm..doakan emiey ye kak! :D

yuyu aziz said...Reply To This Comment

jejak kembali..salam kenal dan salam ukhwah dari saya jugak sis LM yang cantik... :)

call me yuyu..

:)

deno said...Reply To This Comment

Rindu akak... lama jugak deno tunggu akak update blog.. rasa lain je bile akak xde... biasa akak update hari2 kan... bestnye g jln... :)

ieda said...Reply To This Comment

aah lahhh .. tgk atas tuuu ramai yg merindu .. ekeke akak ?? ok lagi lumm merindu sbb selalu masuk jenggah2 ekekek :)

lepas nie kalau x update baru lah merinduuu ekekke :)

Rain said...Reply To This Comment

rindu aih kat kak cotcet ni hihi..

nnti up gambar tau.. nak jamu mata tgk negara orang hihi

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Welkam back dear.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...