Tuesday, November 1, 2011

Korang Balik Raya Ke?



Assalamualaikum....

Belum habis minggu ni dah kecoh pasal raya. Semua sibuk nak cerita raya mana, kami perantau ni cuma mampu berdiam diri saja. Beraya tanpa ayam masak merah masakan bonda. Tak menatap wajah bonda, boleh bayangkan apa yang LM rasa bila orang sibuk duk cakap balik kampung beraya?



Mungkin lelaki tahan kot? Tapi LM tak boleh tahan la...sayu sangat rasa hati ni.



www.tips-fb.com

21 comments:

Ekmi Rabat said...Reply To This Comment

Alahai..kesiannya, mujur lah saya dekat ja walopn Johor-Kedah amik masa 12jam by bus. sabar eh

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Saba ye LM..kami balik kg husband sbb buat korban..kebetulan cuti lama..hehe

**::CIKNUURUL::** said...Reply To This Comment

alaaa,jangan sedih2,..meh balik kampung CN,.hik3,.

faryzh said...Reply To This Comment

faryzh tak balik pn.raya kt kl je....=(dah dua taun tak beraya haji kt kampung.

JIJI YU said...Reply To This Comment

huk aloh..bes ni rendang mesia..

ijatnuar87 said...Reply To This Comment

saba yek kak...sumer ni ader rahmat yg tersembunyi kan...jgn sedey2...nnt org lain pom sedey kak...

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

kan? kita ni perantau aje..

Kalamhati said...Reply To This Comment

huhu sabar ye adik..penah merasa beraya di tempat org..tho tak sejauh adik..tp rasa nk banjir gak dlm umah tu..biasa kt klate raya haji meriah..tetiba masa kt swak..pas solat raya takde apa2 event pun..

mmg sedih giler time tu..mujur ada kwn2 yg senasib

Kak Aya said...Reply To This Comment

sabar ye, nanti boleh balik beraya sini bila ada peluang.

kak aya balik beraya di tampin dan rembau.

deno said...Reply To This Comment

emm... siannye akak... sabar ye kak, deno tahu akak tabah kat sana.. :)

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

ala.......
awat kak pula yang sangat sedih dengan entry nie adikku...

(sabar ya, nanti kamu skype family dikampung)

kamu sorang y tabah.. k.ayu tahu..

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

sabar jela kak. raya haji ni KAMI semua kena kerja, sedih jugalah. hee, tapi apa nak buat, dah tugas. :)

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Akak x balik mana pung, cuti skolah kang balik..... :)

Camat hr raya in advance :D

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

sya pun tak balik beraya sbb selalunya time raya sanak sedara dtg berkumpul kat rumah.. tapi kalau dah mmg tinggal kat kampung, mcm mana lak boleh dikatakan balik beraya.. :)

err..senyuman sya tu ikhlas utk sahabat2 blogger sekalian.. :)

CiK QiQi said...Reply To This Comment

qiqi pon xbalik sis....apekn daye hubby koje time ry tu..huaaaaaaaa

Miss Red said...Reply To This Comment

balik..tapi x beli tiket lagi...(^_^).Redah kasi pecah je nanti..:-)

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

walau cuma berbeza negeri jer tp dah byk kali beraya sendiri. memang agak touching bila teringat org kt kg.. tp kuatkan jugak la.. pernah masa bujang dulu.. raya kat the curve jer. hr raya baru pegi OU beli baju raya.. suruh salesgirl situ tlg iron & tukar kat situ jugak..

zaMir said...Reply To This Comment

errrmmm..sabar ye akak....take care kat sana tu....=)))

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

................

Peri PiA said...Reply To This Comment

LM xmo sedey2 ok,xoxo

pia blk kg hubby,insyAllah

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

tak balik coz memang raya haji raya kl.kumpul ngan family kami sahaja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...