Wednesday, November 23, 2011

Lydia Miza-30 Tahun Sudah.



Assalamualaikum dan salam sejahtera. Akhirnya tarikh 23 November tahun ni ini tiba lagi. Alhamdulillah Allah beri kesempatan buat LM bernafas selama 30 tahun hinnga detik ini. 



Dah 30 tahun pun umur LM. Dah takda angka '2' kat depan tu..dah masuk fasa tua dah pun. Jutaan terima kasih LM ucapkan buat semua sahabat yang sudi mengucapkan selamat dan mendoakan 1000 kebaikan buat diri LM. Love u all. Terima kasih buat semua sahabat yang tak pernah lupa LM. 


Mood- TERHARU~~

www.tips-fb.com

23 comments:

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

HAPPY BIRTHDAY kakak cayunk!!!
moga hari ni menjadi lagi satu titik kebahagiaan yang berpanjangan dlm hidup akk..

http://ieyla.com/2011/11/ww18-happy-birthday/

diana said...Reply To This Comment

baru 30 rupanya..
selamat ulang tahun..semoga diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki..

najihah sahami said...Reply To This Comment

kak..selamat hari lahir!!

http://najihahsahami.blogspot.com/2011/11/selamat-hari-lahir-kak-lm.html

Suara Kalbu said...Reply To This Comment

Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran yang ke-30 LM. Semoga LM dan keluarga diberi kesihatan, keberkatan, rezeki, kebahagiaan, anak-anak yang soleh solehah dan perkara yang baik-baik.

bersama kak Es said...Reply To This Comment

Selamat ulang tahun yang ke 30...muda lagiiii

Kak es doakan moga LM dimurahkan rezqi, dilimpahkan ketenangan , kebahagiaan dan kesihatan yang baik

Azzah said...Reply To This Comment

selamat hari jadi..:)
umur cuma nombor je

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

Selamat hari lahir kak,
semga panjagn umo, murah rezeki n sukses dalam kehidupan dunia dan akhirat.

mOga kak dapat menjadi anak solehah yang bakal mendoakan kedua Mama n Ayah selagi mana mereka bertapak di muka bumi dan selagi mana akak diizinkan untuk bernafas di muka bumi ALLAH ini. juga melahirkan zuriat-zuriat soleh n solehah bagi menegakkan agama ALLAH.

;)

Peri PiA said...Reply To This Comment

selamat ulang tahun syg

efa said...Reply To This Comment

selamat hari jadi kak LM moga pjg umur dan dimurahkan rezeki :)muka akak tak nmpk mcm dh 30 ok!nmpk muda serius

kakchik@ella said...Reply To This Comment

Happy birthday adik. 30? muda lagi tu dik.

makdara TERdiva said...Reply To This Comment

selamat ulang tahun..semoga diberkati Allah selalu :)

Lelord said...Reply To This Comment

selamat ulangtahun...welcome to 3series hehehhee, kita dh lama rasa 3 series ni lalalallalaa

LadyBird said...Reply To This Comment

selamat ulangtahun akak.. :D.. semoga usia sentiasa di bawah lingkungan rahmat Allah...

saffiya_aleesya @ echa said...Reply To This Comment

Selamat Hari Lahir LM..ala baru 30 thn je.xpayah risau janji maintain cun n vouge!!!hehehe

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

happy birthday dik, kita berkongsi bulan yang sama..
semestinya banyak persamaan antara kita

semoga kamu diberi kesejahteraan yang baik2

aswadz said...Reply To This Comment

selamat hari jadi...

Jo Qusary said...Reply To This Comment

Happy Birthday to LM... wow, kita sama2 menjadi 30 pd bulan dan tahun yg sama!

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

8 taun lg nk cpai umor tu

epi besday kak

dimurahkan rezeki
amalan pon harap btambah

Pia said...Reply To This Comment

"selamat ulang tahun...smga terus bahagia,sihat dan ceria di samping keluarga..."

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

slmt hari lahir kak..moga panjang umur n dimurahkan rezeki..=)

JIJI YU said...Reply To This Comment

eid milad saeid ya ukhti..

Woofer Storm said...Reply To This Comment

slmt hari lahir ummi..
semoga ummi sihat2 selalu,semoga ummi bahagia sentiasa dikeliling orang yang sayang kat ummi..
semoga ummi dijauh dari perkara yang tak baik,dijauhi dari hasad dengki orang yang tidak berakhlak..

semoga ummi bahgia sentiasa disisi orang2 tercinta..tiada apa yang bisa sy beri ummi,cuma dapat berdoa semoga ummi sihat2 sntiasa dan senyum selalu..

hppy birthday UMMI..semoga Allah panjangkan umur ummi

ieda said...Reply To This Comment

happy belated bday dik ..
sowi akak lambat wish huhuhu

semoga berbahagia dan ceria selalu bersama suami dan anak2 yg tercinta !!! ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...