Tuesday, November 15, 2011

Pernah Tak?



Assalamualaikum....


Sejak ada baby ni semua kerja nak kena buat dengan ringkas dan cepat. Kadang-kadang tu macam charlie caplin pun ada..huhu. Tapi korang pernah tak alami apa yang LM alami ni.


1. Bila kelam- kabut nak masak, buka je peti sejuk terus lupa nak ambil apa...terpinga-pinga macam baru hilang ingatan..haha


 
2. Rasa macam belum letak garam...curah garam terus lauk ku terrrrrr cukup masin.huhu



3. Paling malang bila nak mandi dengan cepat nak letak ubat gigi kat berus gigi terpicit pencuci muka..wahaha..



4. Ambik pencuci muka then terus gosok kat perut, erk? ingatkan sabut tadi....ruginyer...huhu.



5. Pakai kasut sebelah lain sebelah lagi lain, paling malang kalau dah naik kereta tengok-tengok tersarung selipar jepun nak gi shopping. Mujur tak sarung selipar tido berbulu-bulu angry bird atau hello kitty.


gambar pinjam dari sini


Pernah alami benda pelik cam ni? harap hanya LM saja yang pernah terbuat lawak antarabangsa ni...





www.tips-fb.com

25 comments:

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

:) camtu upenye akak bersilat kat dapur..hihi

Munnafendy said...Reply To This Comment

hahaha
no 3 ngan 4 tu pernah wat kak...adoi haru sungguh =P

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

LM penah n selalu..haha..

Cik Bambam said...Reply To This Comment

letak pencuci muka kat toothbrush tuh pernah lar jugak..mamai bangun tdo..ekkekeke..

then ambik symapu wat sabun badan.. hahahah.. xper kak.. ramai lg mcm nie kak..ehhehe

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

pernah je


pelik ke

Tina Othman said...Reply To This Comment

selalu jadi bukak peti ais tak ingat nak ambik apa

Muzel Zay said...Reply To This Comment

ni mesti baru trjadi nih..heheh

hz adam said...Reply To This Comment

x, hehe

diana said...Reply To This Comment

entry ni perli saya ke nih....??
ekekekek

Acik Erna said...Reply To This Comment

LM..insyaallah lama2 nanti biasa..sebab dah cekap

Kalamhati said...Reply To This Comment

hihi akak penah terpicit shower cream letak kat rambut..haduiii

saipul said...Reply To This Comment

hehe kelakar

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

akak berangan ea?

mama liza said...Reply To This Comment

kita penah la.... terpakai sliper g kojer.... pas 2 sllu kerap lupa pakai helmet.... waaa.... kena patah balik.. kang kena saman... naya ja...

Cik Ina Do Do Cheng said...Reply To This Comment

cik ina pernah tersarung selipar jepun gi keja. terpaksa wat bodoh.

baru nak puji esbok ko berseh sebab teringat esbok cik ina yang dah berdanau. rupanya ambik esbok dari sumber. kui kui kui

Muhammad Burn said...Reply To This Comment

sy cuma nk ckp, sy ada selipar angry bird. haha

S..U..D..@..I..S said...Reply To This Comment

haaha ingatkan sy sorang ja..hehe LM ada juga ka?

iza said...Reply To This Comment

Assalam..
Pernah la terjadi banyak kali jugak tapi tak selalu...
Kadang-kadang bila pegang botol kicap, tetiba anak/hubby panggil, letak botol tu sekejap. Bila nak sambung masak, dah terlupa apa nak buat...kasut/ selipar pun pernah tersilap pakai...

RAWSHADE said...Reply To This Comment

saya pernah :
1) pakai baju terbalik pastu dah sampai kedai makan pekerja tu tegur..ramai giler org tgk..haha
2) masa mandi x sedar saya guna syampu rambut kat badan.. patut la wangi mcm bau head n shoulder.. =)

mamyharraz said...Reply To This Comment

salam kenal :)

situasi tu selalu sy alami :")

JIJI YU said...Reply To This Comment

ni mamai tahap dewa dah ni

JIJI YU said...Reply To This Comment

ni mamai tahap dewa dah ni

najihah sahami said...Reply To This Comment

amboi kak...buat keje pelan2 kak...nanti semua hancur..aiyaa..camane la umi Mish yang 9 anak tu. mesti macam akak jugak kot..heheh.

rindu akak!

Rain said...Reply To This Comment

kasut kawen nampak! haha

kalut sangat ni... harap2 kalau drive tu tak kelam kabut ye sis :D

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

fuhhh dah boleh jadi supermak dah kak..hihih..tenang2 ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...