Sunday, November 27, 2011

Pink Phanter-Header Baru



Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dari semalam ada yang dah mula perasan header baru blog pink phanter ni. Header baru pastinya gambar pink phanter lagi.....kalau ada yang tak perasan ini blog pink phanter tak tau lah. Pasti ada masalah mata lah agaknya. Dah bertahun pink phanter bersidai di sini..haha.



Memandangkan ramai yang tegur...terima kasih sahabat. Perasan juga ye, hehe. Sebenarnya header tu adik LM la yang buatkan. Hadiah dari syatoza sempena hari lahir LM kot? Tapi terima kasih banyak-banyak diucapkan buat zai kerana rajin sangat repair-repair blog akak dia ni. Last year masa besday pun dapat header baru...haha. Suka!



Mohon jasa baik sahabat semua mendoakan kejayaan buat syatoza buat peperiksaan SPM nya tahun ini. Buat syatoza sekali lagi terima kasih dan akak mendoakan kejayaan buat mu. Terima kasih lagu. Terharu!



Apa pandangan korang pada header tu? mimik muka nya... mimik muka pink phanter macam tu memang sengaja syatoza buat bagi menggambarkan emosi dan perasaan LM katanya. Hati-hati, walaupun saya ramah dan lucu tapi jangan cuba jentik hidung saya kalau saya tak cucuk hidung kamu! Awas...
www.tips-fb.com

14 comments:

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

wah gerak2 bagai

untungla

Zafirah said...Reply To This Comment

comel sgt2! :D :D

lieynanilaz said...Reply To This Comment

comel!! tahniah buat adik yang kreatif!!

ieda said...Reply To This Comment

ermm memang header baru tuu namanya HIDUP je ye dik ??

simple .. :)

saniah said...Reply To This Comment

pink panter jeling tu...maut..:) apa apa pun memang comel header ni..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Iffah Afeefahzai bg akak terima je iffah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Zafirahtq zafirah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@lieynanilazadik tu mmg kreatif

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@iedasalam sis...kalau akak loading dgn laju dia akan kleluar itu dan indah kemudiannyer.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@saniahkak saniah..haha.itu amaran keras!jgn main2..jgn bikin panas!

anamizu said...Reply To This Comment

wahhhh!! header baru!! makin mantap la header umi!! comel je pink! hehe
owhh ya slmt ulangtahun ummi.. :)




*aah yg gambar mak ana tu kat bendang.. masa ry haji ritu kami balik kampung kat bagan serai :)





luv,
anamizu

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

errr, akak perasan tak ada yg silap kat header tu? zai baru perasan lah..haha :D

terima kasih kak!:D syg akak wuh!


same2 :) terima kasih semua :D

Aishah Zin said...Reply To This Comment

waaa sis header gerak2.comey:)

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

perasan b4 this,memang makin menyerlah..dulu pink pntr macam malu2 nak muncul.hihih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...