Wednesday, November 16, 2011

Private Gambar?



Assalamualaikum....

Ramai yang sedang private kan gambar mereka di facebook sejak banyak kes berlaku kebelakangan ini.
LM pun agak pening, nak private macam mana adik-adik dan semua keluarga nak tengok gambar kami. Di blog pun bila upload sekarang ni LM terpaksa kaburkan gambar.


Korang berani tayang gambar korang ke sekarang ni?


www.tips-fb.com

19 comments:

EZAN IDMA said...Reply To This Comment

tajut jugak hehe

khairul akmal bin azman said...Reply To This Comment

tayang muke sopan2 sudah..
pic kat bilik xyah nak update
xlawa mane pun tunjuk aurat
khalayak ramai.

#demm

Diana @ bilakukatacinta said...Reply To This Comment

tulah kan..takut jgk
skang D dah mengurangkan upload gambo sendiri+ famili..suke upload gmbor len

Cik Puan Bunga said...Reply To This Comment

Dahlah saya suka camwhore! Adeh!

AbgferOz said...Reply To This Comment

heee.. brani ja.. laki tak kesah hahaha :P

rasanya kalu gambar tuh sopan dan tutup aurat rasanya takda pape kowt...

bujal X said...Reply To This Comment

he~~insyaallah selamat~

shatooman said...Reply To This Comment

akak ubah setting album gambar tu. buat spesifik people je blh tgk.. atau block trus sesiapa yg mmg disyaki muka stalker dan penyalahgunaan gambar org~

ieda said...Reply To This Comment

ermm setakat nie akak setiap gambar akak ubuh watermark lahh .. x tahulah kalau mcm tuu pun ada yg nak khianat huhuhu

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

da lame tak tayang gambar

udahla pakaian ttp aurt spenuhnye

makin byk dosa

y ade ni xabis lagi hurm

hakak CNN said...Reply To This Comment

eh ader masalah ker?taktau ponnn..hahahah bukan takat buta it dah neh buta new pon..hahaha

ader kes aper kat FB miza..cer citer sikit,siyes hakak taktauu..:)

salam.

diana said...Reply To This Comment

saya pun private kan..bukan setakat private malah dah tak upload gambar kat fb lagi.

Rain said...Reply To This Comment

awal2 dulu memang ya upload gambar sendiri kat blog dan fb... lama2 rasa segan 'tayang muka', kat blog dan fb x up gambar sendiri. kalau up juga, secara beramai2 .. macam2 org boleh buat yang pelik2, ramai celik IT sekarang, edit gambar tanpa pengatuan kita pun ada.. becareful

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

xleh ke buat utk frens n families je.... *sib baik akak xde fb*

Kak Aya said...Reply To This Comment

dah lama FB terbiar....kat blog pun dah lama tak upoad gambar.

MaYa MustWany said...Reply To This Comment

pic sopan macam ne pun,masih mereka ambik gak n edit guna photoshop. macam semalam mas tgk fb bohsiamurahan.lelaki tuh cilok banyak pic gurlz bertudung n seksi.n de yang di edit. mas buat report,now dah close kut.coz geng2 semua wat report gak page tuh.bahaya sungguh!

mas dah private dah.pic sorang tak banyak.bila dah reda,mas open lik kat frenz jew coz de pic family n kwan2 gak.

jeragang said...Reply To This Comment

tawakkal jer laaa.. insyaallah selamat

LadyBird said...Reply To This Comment

LM privertkan.. tp bukak kepada kaum kerabat LM jerk..

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

KAMI pernah keluarkan entri pasal gambar ni dulu, sekarang ni sampai ada yang dah kena santau, jadi hati hatilah semua. :)

hazanis said...Reply To This Comment

banyak kes sekarang nie...sebab tu terpaksa private kan..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...