Tuesday, November 29, 2011

Sakit Tekak



Assalamualaikum....sakit tekak la pulak, air meleleh dari hidung dan tulang rasa bisa sangat. Qila dan maisarah pun macam tu juga. TAdi ingat nak mengadu kasih la dengan chenta hati, buat-buat miss call then dia laju je call semula. Buat cerita sedih kata tak sihat. Rupanya dia pun demam kat opis.hahah..terus rasa kuat semula. Kena kuat demi semua.



Ingat nak manja-manja mengadu demam, rupanya hubby pun demam sama. Terus jerang bubur kat dapur. Plan nak buat bubur ayam saja lah hari ni. Selera untuk orang demam. 



Hubby suruh order briyani je, tapi sebab semua sakit LM kena kuatkan diri jap masak bubur. Sedapnyer hirup bubur ayam panas-panas kot? Itu pun kalau tekak boleh telan, sakit ....




www.tips-fb.com

4 comments:

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

sedap

tp bile mood xde sume xslere

diana said...Reply To This Comment

tak bestnya bila semua yang kita sayang dalam keadaan tak sihat..
semoga semua cepat sembuh ye..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

semoga cepat sembuh

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

akak pon sakit skang ni, tp x kritikal sgt, musim kot ujan panas, ujan panas ni....huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...