Sunday, December 11, 2011

Aku Ingin Bersara Berblog




Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Saya rasa sukar menaip, tiada idea untuk di kongsi dan saya makin lemas. Tak tau apa topik nak dikupas untuk kita kongsi bersama...pelik kan saya? baru minggu lepas sudais memuji entri saya berderet-deret dan semuanya dari hati tetap hari ini saya sedih sebab tiada perkongsian menarik untuk kita kongsi bersama.




Saya nak lahir bersama blog baru je lah,  fresh dan tersendiri...ekeke. Boleh ke? Tunggu dan lihat, ops, saya masih wujud walau tiada aktif macam dulu. Berfacebook pun saya dah kurang, malah sejak menukar nama saya dianggap hilang dari muka buku. Mungkinkah saya akan menghilang di blog pink phanter ni? 



Okey lah, selamat berblogging buat semua. Ada idea untuk tajuk yang menarik? droplah untuk saya kupas....



www.tips-fb.com

34 comments:

Nazifa said...Reply To This Comment

alooo kak jgn ar stop :)...ade masalah ke?meh la share2

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

eh mcm tu plak

xde idea rehatla kak

jgn stress

err pe kate crte sal cmne kasih syg wjud walau tkpenah jumpe err

khairul akmal bin azman said...Reply To This Comment

nape ni sis ku.

chill la..

follower akk pun ramai kan

Muzel Zay said...Reply To This Comment

Ish akak nih..nape nak stop berblog lak..cube masuk blog sy leh dpt modal utk entri baru ke kan..hihihi

Muzel Zay said...Reply To This Comment

Kak..nape la plak nk stop nih..xkn psl xde topik jek..cer masuk blog sy mana tau bleh dpt idea utk entri baru..hihihi..byk gek sy dpt research2 baru tau..:-)

EZAN IDMA said...Reply To This Comment

apa kata cite perkara yg kelakr yg pernah terjadi dlm Hidup sis. mungkin boleh buat org ketawa :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...Reply To This Comment

LM, jgn mcm ni. Teruskan blogging ya ?? :)

Pia said...Reply To This Comment

"akak dulu pun mcm tu ingat berblog ni senang tp kena keja keras sbb hari2 kena update entri baru yg ada 'isi'..tp last2 akak boh jer entri apa2 yg terlintas sbb kekeringan idea...semua yg berlaku dlm hidup kita atau sekeliling kita pun boleh..nak boh entri yg 'berisi' hari2 susah lah...tp akak suka blog yg santai2 jer..."

shatooman said...Reply To This Comment

ehh..x kan akak nk bersara awal kot. sy pon dh lama x update.bukan pasal x de idea, tp malas nk menaip tambah pulak sibuk skrg ni..tp blog pink ni slalu dipantau~

skrg ni masih berfikir nk buat blog baru @ nk ubah gaya penulisan kat blog lama.. pening lg nk fikir.huhu kalu nak cuba cari idea, try baca ni http://shatoomanbudakkampung.blogspot.com/2011/01/tips-mendapatkan-idea.html

Rain said...Reply To This Comment

merajuk sebab tak de idea ke ni... kalau xleh update setiap hari, update bila ada idea dan ada story, lebih baik begitu sis...



kalau ada blog baru, rain nak tahu :)

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

kupas kupis cm blog k.lekit lak.hehehe.akk lame xsinggah blog rara.

Kalamhati said...Reply To This Comment

jgn berhenti..
rest for a while..kumpul idea..then ketuk keyboard kembali..=)

Izan Ishak said...Reply To This Comment

jangan berhenti berblog LM... ada masanya kita kena berehat utk refresh balik otak kita yg lesu mungkin.

take ur time ye... jgn tinggalkan kami ternanti entry best dari LM tiap hari...

simply nana said...Reply To This Comment

Ish... Bukan dh ckp ngan dik qila, cita2 ummi nk jd penulis yang bejaya...teuskan usaha k, blog pink ni ramai peminat termasuk kita..hik3 (sehari misti nk jenguk)

ieda said...Reply To This Comment

get rest dear .. akak punn rasanya same je ngan LM skrg nie .. nak2 kerja dah semakin bertambah .. BW punn dah kurang sedihhhh

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

keep on blogging dear frend.. i know u can do it!!

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Errr, ape kata sambung kisah centa ngan en hb yg lom tamat ceritanya tu...ehehehe

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

wani pon ilang gak sket2 mood bila tak bebas lg nk bcerita mcm dulu..but come out ngan idea nk buat another private blog...hihihii

*sis leh bg email, nnti wani add :)

Lea Isnawi said...Reply To This Comment

syg la kalo nak buat blog baru

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

sy pn dh jarang update.. yelah sejak ada si kecik.. terpaksa dahulukan dia. kdg2 ada masa takde idea.. ada idea takde lak masa.. jadi sy ikut keadaan je la. ada masa, ada idea sy update. akak pn buat la mcm tu.. tak payah bersara yer

Jo Qusary said...Reply To This Comment

Aku pun akan bersara berblogging pd 13 Nov 2012 nanti...

deno said...Reply To This Comment

akak... jangan la... teruskan berblogging ya...

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

blog baru??
jangan.............

tamo, nak juga HII...

adikku LM..wlau kak jarang BW. ketahuilah blog kamu adalah yang kerap kak klik jika on lappy..

Scarlett O'Hara said...Reply To This Comment

Kadang2 bila kita frust atau stress, bukan setakat nak berhenti blogging, nak berhenti breathing pun ada.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

huihss...jgn la mcm tu....

duan lang said...Reply To This Comment

Mengapa!!??huhu

kiz said...Reply To This Comment

rehatkan minda..bukan tak ada idea..cuma letih..nanti bila dah cukup rehat..baru aura tu kembali

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

kak..mengapakah???

blog-tips-kurus said...Reply To This Comment

just take your time.. :-)

S..U..D..@..I..S said...Reply To This Comment

berita yang tak suka disengar..hehe

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

kalau kak wat. adik majuk ng kak seminggu..

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

kalau akak wat. adik majuk ng akak seminggu. tamo kawan. werksss. :P

Peri PiA said...Reply To This Comment

LM syg,please dont
keep on blogging

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

TIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...