Monday, December 5, 2011

BE-Nuffnang



Assalamualaikum....baru saja semalam terdetik dalam hati amboi pakcik nuffnang sayang aku lah, ada 3 BE baru melekat rupanya setelah seminggu tak check, tiba-tiba hari ni tengok dah jadi ME dah semuanya. Kejap je ke? 



Bila tak sihat dan entri seketul-seketul memang  mudah BE nak menempel, cuba entri rancak cam sekarang ni walau autopost, laju jek hilang BE tu. Susah betul jadi anak tiri ni kan? tau lah kita merantau ke padang pasir...siankan lah saya wahai pakcik nuffnang, nak beli beg nak balik malaysia hujung tahun ni takda duit..ekeke.



Bagi yang masih aktif berblog, santai-santai sudah, duit membukit tu rezeki sampingan je...hehe. Sejak berjiran dengan blog syatoza laju je duit nuff tu bertambah, alhamdulillah...syukurlah.
www.tips-fb.com

12 comments:

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

tak de masa dah nak aktif berblog macam dolu2...skrg nk post pun pendek2 je kak...sibuk sgt...

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

haha.cepat meh balik Malaysia

simply nana said...Reply To This Comment

Sebenarnya kita kurang arif part ni.memang tak tahu sgt walaupun di blog dah siap tepek

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

ada 1BE..okla drp xda..alhamdulillah..

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

tahniah ye kak..blog akak semakin mantap..

Lelord said...Reply To This Comment

hehe xpe nanti BE menempel lg

diana said...Reply To This Comment

ha ah la lm..
perasan tak kalau traffic suam2 senang dapat be...
agaknye sebab nuffnang tak nak bayar kot..
ekekek...
marah jugak nuff nanti..hehhe

khairul akmal bin azman said...Reply To This Comment

kelas akk kay ni!
dapat be lg

Izan Ishak said...Reply To This Comment

bestnya dpt BE berderet2...

najihah sahami said...Reply To This Comment

xpe kak..kata orang, patah tumbuh hilang berganti. nanti ada la tu yang diganti BE yang dh ME. upah demam..hehe

YAYA AZURA said...Reply To This Comment

berblog santai2 saje kn LM...duit tak berbukit pun tetap santai...hihi..tak fikir mana pasal nuffnang...

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

nape zai tak dpt BE smpai skang? :'(

yeah ada nama zai :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...